Samsung NP350V5C laptoba ne kadar ram ekleyebilirim ?

Cüneytt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
141

Samsung NP350V5C arkadaşlar bu laptopun maksimum RAM kapasitesini nasıl öğrenebilirim?​

1695559343804.png

Maximum yazan bilgiye göre 8GB yapabilyormuşsunuz. Zaten Laptopun Miladı da dolmuş artık.

Alıntıyı görüntüle
Maximum yazan bilgiye göre 8GB yapabilyormuşsunuz. Zaten Laptopun Miladı da dolmuş artık.
Bende de var bu laptop tan, 1 hafta önce falan bakmıştım samsung kendi sitesiydi sanırım 32gb yazıyordu. Bulup geliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Intel in sitesiymiş yanlış hatırlamışım. Bu i5 3230m modeli, işlemci 32gb ram a kadar destekliyormuş. Bir de anakarta bakmak lazım, arkadaş anakartın modelini yazarsa ona da bakabiliriz.
Screenshot_20230924-161026_Chrome.jpg

Son düzenleme:
Bende de var bu laptop tan, 1 hafta önce falan bakmıştım samsung kendi sitesiydi sanırım 32gb yazıyordu. Bulup geliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Intel in sitesiymiş yanlış hatırlamışım. Bu i5 3230m modeli, işlemci 32gb ram a kadar destekliyormuş. Bir de anakarta bakmak lazım, arkadaş anakartın modelini yazarsa ona da bakabiliriz.
Alıntıyı görüntüle
Önemli olan anakart'ın ne kadar desteklediği hocam. Onu anca CPU-Z uygulamasından bakar.

CPU Z den nasıl bakabilirim direk maks bellek miktarı yazarmı ?
Yazmaz ama mainboard sekmesinden anakartın modeline bakar mısın? Eğer HM76 ise 16gb ram destekliyor sanırım.

Geri