Bende de var bu laptop tan, 1 hafta önce falan bakmıştım samsung kendi sitesiydi sanırım 32gb yazıyordu. Bulup geliyorum.Alıntıyı görüntüle
Maximum yazan bilgiye göre 8GB yapabilyormuşsunuz. Zaten Laptopun Miladı da dolmuş artık.
Intel in sitesiymiş yanlış hatırlamışım. Bu i5 3230m modeli, işlemci 32gb ram a kadar destekliyormuş. Bir de anakarta bakmak lazım, arkadaş anakartın modelini yazarsa ona da bakabiliriz.Alıntıyı görüntüle
Maximum yazan bilgiye göre 8GB yapabilyormuşsunuz. Zaten Laptopun Miladı da dolmuş artık.
Önemli olan anakart'ın ne kadar desteklediği hocam. Onu anca CPU-Z uygulamasından bakar.Bende de var bu laptop tan, 1 hafta önce falan bakmıştım samsung kendi sitesiydi sanırım 32gb yazıyordu. Bulup geliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Intel in sitesiymiş yanlış hatırlamışım. Bu i5 3230m modeli, işlemci 32gb ram a kadar destekliyormuş. Bir de anakarta bakmak lazım, arkadaş anakartın modelini yazarsa ona da bakabiliriz.
Alıntıyı görüntüle
Yazmaz ama mainboard sekmesinden anakartın modeline bakar mısın? Eğer HM76 ise 16gb ram destekliyor sanırım.CPU Z den nasıl bakabilirim direk maks bellek miktarı yazarmı ?
Siz Mainboard kısmından komple model numarasını atın yardımcı olayım.CPU Z den nasıl bakabilirim direk maks bellek miktarı yazarmı ?