hocam bende kullaniyorum ama renkleri cidden hosuma gitmedi nasil ayar cekiyorsun yada ayarlarini atma sansin var miKullanıyorum. Memnunum.
hocam bende kullaniyorum ama renkleri cidden hosuma gitmedi nasil ayar cekiyorsun yada ayarlarini atma sansin var miKullanıyorum. Memnunum.
samsung candır, soldaki digital vibrance basılmış gibi renk veriyor, yanlışBen aldım memnun kalmadım ya iade ettim görüntü kalitesi LENOVO göre çok kötü bütün ayarları yaptığım halde fps oyuncusu olduğum için 240hz hissettirmedi soldaki LENOVO sağdaki Samsung
Hocam kargodan geldiğinde kontrol edip tutanak tutturmadınız mı?Alanlara geçmiş olsun beş para etmez monitör. ( ben sıfır aldım hasarlı geldi Samsung’a göre hasar yok) 1 aydan fazla garantide kaldı birde
Bu monitör 1 ms GTG, bir de başka monitörlerde 1 ms MPRT var hangisi daha iyi oluyor bunların?
Hocam alttaki tuş menusünden hoşuna giden reng paletini oluşturabilirsin.hocam bende kullaniyorum ama renkleri cidden hosuma gitmedi nasil ayar cekiyorsun yada ayarlarini atma sansin var mi
Kutusunda hasar yok dost. Neye tutanak tutturabilirdim iç ekran hasarlı ekranda leke varHocam kargodan geldiğinde kontrol edip tutanak tutturmadınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında ikisi de temelde ölçü birimidir. Fakat GTG ve MPRT aynı şeyler değildir. Ancak parlaklığı etkileyen faktörler oluşur. Tavsiyemiz MPRT değil, GTG monitörlerdir.
GTG Nedir?
Açılımı Grey to Grey (Griden griye)'dir. Monitörlerdeki tepkime süresini arttırmak amacı ile yıllardır kullanılır. 1MS monitör kullanıyorsanız, 1 milisaniye içerisinde monitörün renkler arasında geçişlerini yansıtıp size göstermesi ile temsil edilir.
MPRT Nedir?
MPRT (Moving Picture Response Time) "Hareketli resim tepkime süresi" ise IPS ve VA panellerde kullanılan tepkime süresini ölçme birimi olarak kabul edilir. Monitörü kullanırken ekrana yansıyan resimlerin göründüğü süreyi temsil eder.
Monitör satın alırken yanında 1 MS MPRT yazıyorsa, o aslında gerçekte 1 MS değil, 4-5MS GTG sahiptir. Pazarlarken 5MS yazıp aynı fiyata satamayacakları için, 1 MS MPRT durumu sonradan çıkmıştır.
NOT: Yazmaya üşendiğim için başka bir forum'dan ALINTIDIR. Arkadaş güzelce açıklamış.
Alanlara geçmiş olsun beş para etmez monitör. ( ben sıfır aldım hasarlı geldi Samsung’a göre hasar yok) 1 aydan fazla garantide kaldı birde
samsunga gönderdim onlara göre hasar yokmuş. yani bu demek oluyor ki müşteriyi önemsemiyorlar ayıplı malı onarmıyorlar veya değiştirmiyorlar. ben bu monitörü 1 ay garantide bekledim tamir süresini de aştı. bilgisayar üzerinden çalışan birisiyim , işlerim 1 ay aksadı ha geldi ha gelecek diye beklerken en sonunda dayanamadım yeni monitör aldım. hem aldığım monitörün ekranı bozuk hem de beni yeni monitör almak zorunda bıraktılar.6-7 aydır kullanıyorum gayet güzel cihaz renkleri, tepkime süresi vs.
hasarlı geldiyse ayrı konu da, beş para etmemesi nedir? Hasarlıyı değiştirirsin olur biter. Diyelim ki bugatti aldık tırdan kapımıza kadar getirdiler, hasarlı geldi diye çöp mü diyelim?
monster aryound a32 v2samsunga gönderdim onlara göre hasar yokmuş. yani bu demek oluyor ki müşteriyi önemsemiyorlar ayıplı malı onarmıyorlar veya değiştirmiyorlar. ben bu monitörü 1 ay garantide bekledim tamir süresini de aştı. bilgisayar üzerinden çalışan birisiyim , işlerim 1 ay aksadı ha geldi ha gelecek diye beklerken en sonunda dayanamadım yeni monitör aldım. hem aldığım monitörün ekranı bozuk hem de beni yeni monitör almak zorunda bıraktılar.
üstelik garanti süresi içinde 5-6 defa samsungu aradım monitör hakkında herhangi bir bilgi vermediler.
Alıntıyı görüntüle
Soldaki odyysey g4 sağdaki monster aryound a32 v2
Memnunum önceden 1.1 olanı vardı satmıştım zamanında şimdi v2sini aldım görüntü gayet net ve başarılı. Curved olduğu için va panel ama renkler canlımonster aryound a32 v2
memnun musun görüntü vs nasıl panel nedir
bende aldim kovalıyordumSabah saat 10 civarlarında indirime düştüğü zaman, ilk yüksek ihtimalle ben aldım. Uzun zamandır bu monitoru takip ediyorum, taksit vade farksız olması çok makul. Hele ki Samsung kendi resmi sitesi. Bakalım bugün kargoya verildi, deneyip göreceğiz.
Hayırlı olsun hocam. Ben aceleyle kodu kullanmadan aldım ama olsun gelince deneyip göreceğiz.Bende Aldım 5.461₺ Ödedim Vade Farksız 4 Ay Taksitle Çok Kaliteli Monitör Piyasadan Kat Kat Fiyat Performans
Kargolanmış Samsung Göz Sağlığı Ve Ekran Kalitesinde En Bilindik Kaliteli Üreticidir.
Öneri - Samsung Odyssey G4 25inc 240Hz Oyuncu Monitör 5.461₺ Test Edimesi Gerekir
Samsung Odyssey G4 25" 240Hz FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming Monitör LS25BG400EUXUF Sipariş Ettim İki Adet Bir Tanesini Donanım Arşivi Abdullah Bey Test Etmek İsterse Göndereceğim. En Son 6.068₺ Satılıyordu Geçen Hafta Şimdi 8.639₺ Bu Sabah Ama.zonda 6.000₺ Satılıyordu Şimdi 9k ve 10k Satılmaktadır...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
bende aldim kovalıyordum