2k da 2k gibi değil sankiAynı monitöre sahibim. Sırf 2k desinler diye üretilmiş berbat bir monitör.
Aynı monitöre sahibim. Sırf 2k desinler diye üretilmiş berbat bir monitör.
CurvedSizdeki Curved mi düz flat ekran olan mı?
Renkleri ayarladim da goruntu kalitesi adina bir ayar var mi acaba suan 2 monitor takili digeride lg ultragear 24" 165hz ips ondan daha iyi renkleri VA panelin sadece istedigim netlik yok 2k olmasina ragmenBende ki flat düz olan model ama ikiside va panel aynı panel olma ihtimali yüksek.
Renkleri ayarlamak çok zor.
Renkleri sırasıyla 41 42 41 yap.
Mod 3 ve kontrast 70 te kullan.
Netlik olarak ips panel gibi değil zaten.Renkleri ayarladim da goruntu kalitesi adina bir ayar var mi acaba suan 2 monitor takili digeride lg ultragear 24" 165hz ips ondan daha iyi renkleri VA panelin sadece istedigim netlik yok 2k olmasina ragmen
Apex ve genelde lolNetlik olarak ips panel gibi değil zaten.
Bende r25i-30 vardı. Bariz fark var aralarında. Tamam 2k monitör ama 2k var, 2k var şimdi. O açıdan bakmak lazım.
Hangi oyunu oynuyorsun?
İps 24 inç ten bu va panel 27 inç monitöre geçince istediğin sonucu alamaman normal bana göre ki bende r25i-30 u sırf 2k olsun diye sattım. Bi nevi gerek yokmuş. O netliği bende yakalayamadımApex ve genelde lol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yt de 2k video izlerkende acikcasi pek tatmin etmiyor
sende netlik çok düşük, samsung için 72-76 netlikte kullanabilirsinRenkleri ayarladim da goruntu kalitesi adina bir ayar var mi acaba suan 2 monitor takili digeride lg ultragear 24" 165hz ips ondan daha iyi renkleri VA panelin sadece istedigim netlik yok 2k olmasina ragmen
yt deki 2k videoların bitratesi düşük olabilir, 4k şeklinde izle, bitrate düşükse ve çok sıkıştırılmışsa zaten keskin görüntü elde edilemez, 2k nın gerçek hakkını görebilmek için gerçek blu ray 4k dizi film izlemen gerekliApex ve genelde lol
Yt de 2k video izlerkende acikcasi pek tatmin etmiyor
Deneyecegim hemensende netlik çok düşük, samsung için 72-76 netlikte kullanabilirsin
yt deki 2k videoların bitratesi düşük olabilir, 4k şeklinde izle, bitrate düşükse ve çok sıkıştırılmışsa zaten keskin görüntü elde edilemez, 2k nın gerçek hakkını görebilmek için gerçek blu ray 4k dizi film izlemen gerekli
netlik en fazla 20 oluyor suan 20 ye cektim bakıyorumsende netlik çok düşük, samsung için 72-76 netlikte kullanabilirsin
yt deki 2k videoların bitratesi düşük olabilir, 4k şeklinde izle, bitrate düşükse ve çok sıkıştırılmışsa zaten keskin görüntü elde edilemez, 2k nın gerçek hakkını görebilmek için gerçek blu ray 4k dizi film izlemen gerekli
bu monitörün ips olanı tr ye gelse asusu süpürürdü, bundan önce vg27aq1a denedim, hem keskinlik hem renk modu hem de hdr sorunsuzluğu olarak çok daha iyi, biraz ghosting olayı var tabi kusur olarakAynı monitöre sahibim. Sırf 2k desinler diye üretilmiş berbat bir monitör.
picture custom, brightness 100 - contrast 70 - sharpness 72 - color temp custom 50 50 50 - gamma mode 1- saturation 50, aşağı yukarı standart ayarlara yakın en doğru görüntüDeneyecegim hemen
netlik en fazla 20 oluyor suan 20 ye cektim bakıyorum