Neler Yeni

Yardım Samsung Odyssey G3 G-SYNC Açabilir miyim?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar monitör HDMİ ile bağlı ve Gsync özelliği yok gysnc açmanın bir yolu var mıdjr

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Display Port ile bağlar isen belki açılır, Desteğine bağlı. Ama Display Port şart çünkü Nvidia kartlar ancak öyle FreeSync ile G-Sync açabiliyor.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Display Port ile bağlar isen belki açılır, Desteğine bağlı. Ama Display Port şart çünkü Nvidia kartlar ancak öyle FreeSync ile G-Sync açabiliyor.
Tamamdır teşekkürler hocam Monitörüm sadece Amd free sync destekliyor.

Senerr

80+ Bronze
Arkadaşlar monitör HDMİ ile bağlı ve Gsync özelliği yok gysnc açmanın bir yolu var mıdjr
Display port olmadan açamazsın. Bir de sana bir şey sormak istiyorum. Senin monitöründe fişe bağlı olan adaptörün şekli ne ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Senerr

80+ Bronze
Dikdörtgen hocam
Benim G3'üm de kare çelişkiye bak. :p
165 hz versiyonu ile 144 hz versiyonu arasında galiba sandığımızdan daha çok fark var. Bu arada dikdörtgen adaptör sevmiyorum küçük olacak masada yer işgal etmeyecek öyle hoşuma gidiyor.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Benim G3'üm de kare çelişkiye bak. :p
165 hz versiyonu ile 144 hz versiyonu arasında galiba sandığımızdan daha çok fark var.
Galiba hocam bende gördüm bir kaç yerde kare oluyormuş bazı adaptörler

Senerr

80+ Bronze
Galiba hocam bende gördüm bir kaç yerde kare oluyormuş bazı adaptörler
Rtrings'te de dikdörtgen bu arada ama 144 hz için incelemesi var sadece muhtemelen kare olanlar 300 nuxuf değil 300 nrxuf veya 300naxuf serisi bu söylediklerim daha az güç tüketiyor. Sizin serinizde yoktur bence. Bir kaç yerde dediğinin hz aynı olsa da modeller de burada herhalde etkili oluyor.

Rtrings 300 nuxuf incelediği için benimkinin kare olması normal zaten. Senin ki kare olsaydı herhalde bazı şeyler değişmiş diyecektim.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Rtrings'te de dikdörtgen bu arada ama 144 hz için incelemesi var sadece muhtemelen kare olanlar 300 nuxuf değil 300 nrxuf veya 300naxuf serisi bu söylediklerim daha az güç tüketiyor. Sizin serinizde yoktur bence. Bir kaç yerde dediğinin hz aynı olsa da modeller de burada herhalde etkili oluyor.
Herhalde hocam modelden modele değişiyormuş

Senerr

80+ Bronze
Herhalde hocam modelden modele değişiyormuş
Rtrings bazen yapılan güncellemeleri veya değişiklikleri söylediğin zaman incelemeleri güncelleyebiliyor galiba. Öyle bir şey duydum. Ondan acaba böyle bir durum her modelde var da Rtrings mi ? Eskide kaldı diye merak ettim ondan sordum cevabın için teşekkürler. Siz ürünü satın alalı da çok olmamıştır muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

in-the-box-large.jpg

Benim monitörün kutusundan bu çıktı. G4 ile aynı duruyor. Ama Rtrings'e göre şu çıkacak sanıyordum.

ss.jpeg

Son düzenleme:

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Rtrings bazen yapılan güncellemeleri veya değişiklikleri söylediğin zaman incelemeleri güncelleyebiliyor galiba. Öyle bir şey duydum. Ondan acaba böyle bir durum her modelde var da Rtrings mi ? Eskide kaldı diye merak ettim ondan sordum cevabın için teşekkürler. Siz ürünü satın alalı da çok olmamıştır muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Benim monitörün kutusundan bu çıktı. G4 ile aynı duruyor. Ama Rtrings'e göre şu çıkacak sanıyordum.

Alıntıyı görüntüle
1 sene oldu hocam alalı rica ederim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
Bende bu monitörün nrxuf olan modelini aldım umarım açabilirim gsync

Top Bottom