SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar monitör HDMİ ile bağlı ve Gsync özelliği yok gysnc açmanın bir yolu var mıdjr
Tamamdır teşekkürler hocam Monitörüm sadece Amd free sync destekliyor.Display Port ile bağlar isen belki açılır, Desteğine bağlı. Ama Display Port şart çünkü Nvidia kartlar ancak öyle FreeSync ile G-Sync açabiliyor.
Display port olmadan açamazsın. Bir de sana bir şey sormak istiyorum. Senin monitöründe fişe bağlı olan adaptörün şekli ne ?Arkadaşlar monitör HDMİ ile bağlı ve Gsync özelliği yok gysnc açmanın bir yolu var mıdjr
Dikdörtgen hocamDisplay port olmadan açamazsın. Bir de sana bir şey sormak istiyorum. Senin monitöründe fişe bağlı olan adaptörün şekli ne ?
Benim G3'üm de kare çelişkiye bak.Dikdörtgen hocam
Galiba hocam bende gördüm bir kaç yerde kare oluyormuş bazı adaptörlerBenim G3'üm de kare çelişkiye bak.
165 hz versiyonu ile 144 hz versiyonu arasında galiba sandığımızdan daha çok fark var.
Rtrings'te de dikdörtgen bu arada ama 144 hz için incelemesi var sadece muhtemelen kare olanlar 300 nuxuf değil 300 nrxuf veya 300naxuf serisi bu söylediklerim daha az güç tüketiyor. Sizin serinizde yoktur bence. Bir kaç yerde dediğinin hz aynı olsa da modeller de burada herhalde etkili oluyor.Galiba hocam bende gördüm bir kaç yerde kare oluyormuş bazı adaptörler
Herhalde hocam modelden modele değişiyormuşRtrings'te de dikdörtgen bu arada ama 144 hz için incelemesi var sadece muhtemelen kare olanlar 300 nuxuf değil 300 nrxuf veya 300naxuf serisi bu söylediklerim daha az güç tüketiyor. Sizin serinizde yoktur bence. Bir kaç yerde dediğinin hz aynı olsa da modeller de burada herhalde etkili oluyor.
Rtrings bazen yapılan güncellemeleri veya değişiklikleri söylediğin zaman incelemeleri güncelleyebiliyor galiba. Öyle bir şey duydum. Ondan acaba böyle bir durum her modelde var da Rtrings mi ? Eskide kaldı diye merak ettim ondan sordum cevabın için teşekkürler. Siz ürünü satın alalı da çok olmamıştır muhtemelen.Herhalde hocam modelden modele değişiyormuş
1 sene oldu hocam alalı rica ederimRtrings bazen yapılan güncellemeleri veya değişiklikleri söylediğin zaman incelemeleri güncelleyebiliyor galiba. Öyle bir şey duydum. Ondan acaba böyle bir durum her modelde var da Rtrings mi ? Eskide kaldı diye merak ettim ondan sordum cevabın için teşekkürler. Siz ürünü satın alalı da çok olmamıştır muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Benim monitörün kutusundan bu çıktı. G4 ile aynı duruyor. Ama Rtrings'e göre şu çıkacak sanıyordum.
Alıntıyı görüntüle