Neler Yeni

Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF Alınır mı?

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
neredeyse sadece fps oyunu oynayan bi hayatsızım sizce alınır mı

TİTAN.

80+ Platinum
Alınmaz ghosting var

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jhii

80+
''Buyrun hocam cevabı bu direk'' Hocam bu benim ilgilendiğiniz ürünle olan ufak çaplı yaşantım, bir okuyun sonra karar verirsiniz :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
''Buyrun hocam cevabı bu direk'' Hocam bu benim ilgilendiğiniz ürünle olan ufak çaplı yaşantım, bir okuyun sonra karar verirsiniz :).
Haci abi yanlis anlama da tn panel ile va yi karsilastiriyorsun. Ghostingin olmayacagi monitorler crt, plazma ve tn panellerdir. Ips ve va ya da amoledlerde hele ki sicak ortamda calisan amoledde ghosting bitmez.
Ayrica hali hazirdaki sisteme yeni monitoru ilk taktiginda sacma bi sekilde windows kaynakli ghosting oluyor. Ben de yasadim ilkin ve pc yi resetledim duzeldi.
Ben ve pek cok cs oyuncusu bu yuzden 2015 lere kadar crt ui birakmadik. Birakamadik. Sonradan iste samsung kor ekran diye bi sey cikardi. Onunla ki o da kac defa argeye gire gire bi seyleri basarabildi. Kaldi ki sen va panelden ayni performansi bekleyemezsin.
Inan bana senin yasadigin sorunun daha beterini arkadasim benim monitore bakarken yasadi. Yok goruntu beyaza caliyor yok golgelenme vs var diye.
Neden dersin?? Cunku ona eski 243v mi satmistim :) 60 hz tn panel bile cok daha keskin bi goruntu sunar zsten va dan.
Keske panel almadan arastiraydin. Ha arastirdin da sana al diyen biri vardiysa da onun sucu. Ama ips ve va paneller ne crt nin tepkimesine ne tn panelin keskinlik ve enerji tasarrufuna hicbir zaman kavusamayacak.

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Caner Sürdem
Kronik sorunları var, tavsiye etmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim