Neler Yeni

Samsung Odyssey G3 Model Farkları

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Umut Aslan
G3 serisinde ghosting olduğu söyleniyor ama iki tane modeli var biri 2021 diğeri 2022 de çıkmış yeni olanın standı daha ince belli oluyor acaba 2022 de çıkardıkları modelde ghosting hala devam ediyormu ediyorsa önceki model kadar varmıdır. Yüksek ihtimalle yeni modeli ghosting sorununu çözerek çıkardıklarını düşünüyorum kullanan arkadaşlar var mı önerisi olan hangisi alınmalı eski model ile arasında 300 tl fark var ghosting ikisindede devam ediyorsa bu fark verilir mi ?

Efem1905

80+ Bronze
G3 serisinde ghosting olduğu söyleniyor ama iki tane modeli var biri 2021 diğeri 2022 de çıkmış yeni olanın standı daha ince belli oluyor acaba 2022 de çıkardıkları modelde ghosting hala devam ediyormu ediyorsa önceki model kadar varmıdır. Yüksek ihtimalle yeni modeli ghosting sorununu çözerek çıkardıklarını düşünüyorum kullanan arkadaşlar var mı önerisi olan hangisi alınmalı eski model ile arasında 300 TL fark var ghosting ikisindede devam ediyorsa bu fark verilir mi ?

Yeni çıkan modeli kullanıyorum sıfır sıkıntı sorun yok güzel mönitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Umut Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birde 27 in en uygun alınabilicek 144 hz veya 165 hz monitör önerisi alabilirmiyim kampanyalı falan olursa tadından yenmez bütçe 3k altı varsa on numara teşekkürler şimdiden .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni çıkan modeli kullanıyorum sıfır sıkıntı sorun yok güzel mönitör
Ghosting testi yaptınızmı acaba bide gsycn açılabiliyormu ?

Efem1905

80+ Bronze
Birde 27 in en uygun alınabilicek 144 hz veya 165 hz monitör önerisi alabilirmiyim kampanyalı falan olursa tadından yenmez bütçe 3k altı varsa on numara teşekkürler şimdiden .

Ghosting testi yaptınızmı acaba bide gsycn açılabiliyormu ?
Ghosting testi atabilir misin bende merak ediyorum
Ghosting testini şuan atamam evde olmadığından dolayı ancak 2-3 aydır kullanıyorum bir kere valorant oynarken yaşadım haricinde hiç yaşamadım Gsync açabiliyorum DP kablo ile.

panizher

80+ Silver
Yeni model kullanıyorum sıkıntı yok ghosting var diyenler herhalde 1000000tl monitor kullaniyordur

mythrowib

80+ Silver
G3 serisinde ghosting olduğu söyleniyor ama iki tane modeli var biri 2021 diğeri 2022 de çıkmış yeni olanın standı daha ince belli oluyor acaba 2022 de çıkardıkları modelde ghosting hala devam ediyormu ediyorsa önceki model kadar varmıdır. Yüksek ihtimalle yeni modeli ghosting sorununu çözerek çıkardıklarını düşünüyorum kullanan arkadaşlar var mı önerisi olan hangisi alınmalı eski model ile arasında 300 TL fark var ghosting ikisindede devam ediyorsa bu fark verilir mi ?

Yeni model sol taraftaki bu arada standı daha kalın

panizher

80+ Silver
Evet soldakı yeni stand kaliteli

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Umut Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni model sol taraftaki bu arada standı daha kalın
Standı kalın olan için en altta 2021 yılı yazıyor ince olan 2022 yılı bence ince standlı olan yeni model ve standı kalın olanın yorumlarında ghosting daha fazla bahsedilmiş.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kaliteli ve yüksek bütçeli VA Paneller dışında neredeyse hepsinde ghosting olur. Ghosting oyundan oyuna rahatsız eder. Günlük kullanımda deli gibi rahatsız edebilir. Öyle bugün ghosting var yarın yok diye bir olay yok. Her zaman olur ghosting.

2020 modeli direkt ghostingden kullanılmayan bir model. 2021 modelinde de ghosting var ama nispeten daha az. hala oyunlarda fark edebiliyorsun.

Fiyatı 2000 TL olsa tercih et derim, ama bu fiyatlarda iken tercih edilmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
Kaliteli ve yüksek bütçeli VA Paneller dışında neredeyse hepsinde ghosting olur. Ghosting oyundan oyuna rahatsız eder. Günlük kullanımda deli gibi rahatsız edebilir. Öyle bugün ghosting var yarın yok diye bir olay yok. Her zaman olur ghosting.

2020 modeli direkt ghostingden kullanılmayan bir model. 2021 modelinde de ghosting var ama nispeten daha az. hala oyunlarda fark edebiliyorsun.

başkan 27 inç yakından bakınca rahatsız eder mi sence

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

panizher

80+ Silver

oyunda ve kullanımda hiç hissetmiyorum

güzel fiyat

Top Bottom