Einstein
80+ Platinum
Dahası
g4de ghosting sorunu yok g3 ve g5 modelinde ghosting sorunu var.g3,g4,g5 kronik ghosting sorunu.
g4de ghosting sorunu yok g3 ve g5 modelinde ghosting sorunu var.g3,g4,g5 kronik ghosting sorunu.
evet g3 ve g5 modelinde ghosting sorunu var va panel bu iki monitör g4 modelinde ise bir sorun yok ve ıps panel hocam g4 modelinde bir sorun yok yani.
videolar.. G4'ü bulamadım ama 2 modeli kronik sorunluysa diğerinin de olma ihtimali yüksek. Monitörü al bakalım ufo testi çek bizde görelim
g4de ghosting sorunu yok g3 ve g5 modelinde ghosting sorunu var.
G4 bulamadınız aslında var ama ghosting olmadığı için buraya atamadınız. Bilmeden konuşmayalım.
videolar.. G4'ü bulamadım ama 2 modeli kronik sorunluysa diğerinin de olma ihtimali yüksek. Monitörü al bakalım ufo testi çek bizde görelim
Yok hocam G3 ve g5 de var G4 dede olmak zorunda (!)evet g3 ve g5 modelinde ghosting sorunu var va panel bu iki monitör g4 modelinde ise bir sorun yok ve ıps panel hocam g4 modelinde bir sorun yok yani.
OLMAK ZORUNDA DEMEDİM ŞU YAZDIKLARIMI DOĞRU OKU. 2 modelde de varsa ara modelde illa olacaktır kronik sorunu. Monitörü al ufo testi çek at buraya bakalım varsa linc edersin o zaman biraderG4 bulamadınız aslında var ama ghosting olmadığı için buraya atamadınız. Bilmeden konuşmayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam G3 ve g5 de var G4 dede olmak zorunda (!)
Tamam sensin, şimdi başka konulara git bilmediğin şeyler hakkında yorum yap.OLMAK ZORUNDA DEMEDİM ŞU YAZDIKLARIMI DOĞRU OKU. 2 modelde de varsa ara modelde illa olacaktır kronik sorunu. Monitörü al ufo testi çek at buraya bakalım varsa linc edersin o zaman birader
Bu konuyu kilitle birdaha da bu foruma girmeTamam sensin, şimdi başka konulara git bilmediğin şeyler hakkında yorum yap.
Tamam dostum sensin dedikBu konuyu kilitle birdaha da bu foruma girme
istediğim şey hakkında yorum yaparım kimseyi ilgilendirmiyor
biz burada bir şey anlatmaya çalışıyoruz çocuk gibi hareketler sergiliyosun hoş değil. şu monitörü alıp ufo testi yapıp atarsan sevinirim kardeş
g4 de sorun yok dostum kullanıyorum.
dostum bana UFO TESTI AT. Kullanıyorsan görelim. Sen benim anam mısın babam mısın sözüne direkt inanayımg4 de sorun yok dostum kullanıyorum.
Hocam niye yalan söyleyeyim ki kötüyse kötü derim zaten ben sanki para mı alıyorum da reklam yapayımdostum bana UFO TESTI AT. Kullanıyorsan görelim. Sen benim anam mısın babam mısın sözüne direkt inanayım
Kanka renklere kötü diyorlar ayarı varmı onun birde önerin varmı ilk alınca hangi ayarı açayım vb.g4 de sorun yok dostum kullanıyorum.
dostum bana UFO TESTI AT. Kullanıyorsan görelim. Sen benim anam mısın babam mısın sözüne direkt inanayım