Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,322
Arkadaşlar bende almayı planlıyorum kullanan varmı aktif olarak? Renkleri kötü olduğu söyleniyor renk ayarı bilen varmı? Alınabilecek bir monitör mü
Bende hocam ama renk ayarlarını her türlü ayarlana bileceğini söylediler.Ben de almayı düşünüyorum renklerini merak ediyorum
G4 iyi bir model renk gamutu tabii ki bir oled monitör kadar iyi olmayacak ancak kağıt üstünde güzel değerlere sahipArkadaşlar bende almayı planlıyorum kullanan varmı aktif olarak? Renkleri kötü olduğu söyleniyor renk ayarı bilen varmı? Alınabilecek bir monitör mü
Hocam renk konusunda acayip gerginim acaba kullanıyormusunuzG4 iyi bir model renk gamutu tabii ki bir oled monitör kadar iyi olmayacak ancak kağıt üstünde güzel değerlere sahip
Hocam IPS bir panel sonucunda renkler kaliteli olucaktır. Ürün 400CD parlaklığa sahip loş bir ekranada sahip olmaz o yüzden.Hocam renk konusunda acayip gerginim acaba kullanıyormusunuz
O zaman hocam alıyorum ben G4. Son olarak G4 için söylemek istediğiniz bir şey varmıHocam IPS bir panel sonucunda renkler kaliteli olucaktır. Ürün 400CD parlaklığa sahip loş bir ekranada sahip olmaz o yüzden.
(Kendim kullanmıyorum kağıt üstündeki değerlerden konuşuyorum) Ki mesela benim kullandığım LG 24GN65R-B modeli 300CD parlaklığa sahip parlaklığı yetiyor bana. sRGB renk gamutu %99 (hem benim hem Odyssey G4'ün) beni bu kullandığım model bile tatmin ediyor gerek renk kalitesi gerek parlaklığıyla. Ki monitör 8 Bit renk derinliğine sahip ben önceden 6 bit+Frc monitör kullanıyordum tn panel o bile rezalet değildi evet. Bir IPS kalitesi yoktu ancak gene fena değildi.
Son olarak hayırlı olsun demek istiyorum güzel monitördür G3 yada G5 gibi kronik ghosting sorunu yoktur bunu çok karıştıran var g3 ve g5 te var diye g4 te de var sanıyorlarO zaman hocam alıyorum ben G4. Son olarak G4 için söylemek istediğiniz bir şey varmı
Sağolun hocam yardımınız için teşekkürler.Son olarak hayırlı olsun demek istiyorum güzel monitördür G3 yada G5 gibi kronik ghosting sorunu yoktur bunu çok karıştıran var g3 ve g5 te var diye g4 te de var sanıyorlar
Ghosting yok hocam o birkere net. Tam olarak G4 de olduğunu kanıtlaya bilirmisiniz? Çünkü izlediğim her yerde g4 de ghosting yok denecek kadar az. G3 ile karıştırıyorsunuzghosting sorunu. alternatifi
LG UltraGear 24GN60R-B
ve
AOC 24G2SP/BK
g3,g4,g5 kronik ghosting sorunu.Ghosting yok hocam o birkere net. Tam olarak G4 de olduğunu kanıtlaya bilirmisiniz? Çünkü izlediğim her yerde g4 de ghosting yok denecek kadar az. G3 ile karıştırıyorsunuz
G4 de ghosting bulun hocam. Veya bir kanıt. G4 de nerden izlersen izle yok. Her ne kadar monitör hakkında çelişkide olsam bile bu bariz net.g3,g4,g5 kronik ghosting sorunu.