Neler Yeni

Samsung Odyssey G4 kullanan varmı? Kullanıcı yorumları

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
Arkadaşlar bende almayı planlıyorum kullanan varmı aktif olarak? Renkleri kötü olduğu söyleniyor renk ayarı bilen varmı? Alınabilecek bir monitör mü

Xeary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sinan
Ben de almayı düşünüyorum renklerini merak ediyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,728
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar bende almayı planlıyorum kullanan varmı aktif olarak? Renkleri kötü olduğu söyleniyor renk ayarı bilen varmı? Alınabilecek bir monitör mü
G4 iyi bir model renk gamutu tabii ki bir oled monitör kadar iyi olmayacak ancak kağıt üstünde güzel değerlere sahip

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,728
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam renk konusunda acayip gerginim acaba kullanıyormusunuz
Hocam IPS bir panel sonucunda renkler kaliteli olucaktır. Ürün 400CD parlaklığa sahip loş bir ekranada sahip olmaz o yüzden.
(Kendim kullanmıyorum kağıt üstündeki değerlerden konuşuyorum) Ki mesela benim kullandığım LG 24GN65R-B modeli 300CD parlaklığa sahip parlaklığı yetiyor bana. sRGB renk gamutu %99 (hem benim hem Odyssey G4'ün) beni bu kullandığım model bile tatmin ediyor gerek renk kalitesi gerek parlaklığıyla. Ki monitör 8 Bit renk derinliğine sahip ben önceden 6 bit+Frc monitör kullanıyordum tn panel o bile rezalet değildi evet. Bir IPS kalitesi yoktu ancak gene fena değildi.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
Hocam IPS bir panel sonucunda renkler kaliteli olucaktır. Ürün 400CD parlaklığa sahip loş bir ekranada sahip olmaz o yüzden.
(Kendim kullanmıyorum kağıt üstündeki değerlerden konuşuyorum) Ki mesela benim kullandığım LG 24GN65R-B modeli 300CD parlaklığa sahip parlaklığı yetiyor bana. sRGB renk gamutu %99 (hem benim hem Odyssey G4'ün) beni bu kullandığım model bile tatmin ediyor gerek renk kalitesi gerek parlaklığıyla. Ki monitör 8 Bit renk derinliğine sahip ben önceden 6 bit+Frc monitör kullanıyordum tn panel o bile rezalet değildi evet. Bir IPS kalitesi yoktu ancak gene fena değildi.
O zaman hocam alıyorum ben G4. Son olarak G4 için söylemek istediğiniz bir şey varmı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,728
İsim
Emre
Discord
necromancerr
O zaman hocam alıyorum ben G4. Son olarak G4 için söylemek istediğiniz bir şey varmı
Son olarak hayırlı olsun demek istiyorum güzel monitördür G3 yada G5 gibi kronik ghosting sorunu yoktur bunu çok karıştıran var g3 ve g5 te var diye g4 te de var sanıyorlar

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
Son olarak hayırlı olsun demek istiyorum güzel monitördür G3 yada G5 gibi kronik ghosting sorunu yoktur bunu çok karıştıran var g3 ve g5 te var diye g4 te de var sanıyorlar
Sağolun hocam yardımınız için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne YouTube'de nede burada veya başka forumda incelemesi var. Belki ben yaparım :D

charliechaplin

80+ Bronze
ghosting sorunu. alternatifi

LG UltraGear 24GN60R-B​

ve

AOC 24G2SP/BK​

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
ghosting sorunu. alternatifi

LG UltraGear 24GN60R-B​

ve

AOC 24G2SP/BK​

Ghosting yok hocam o birkere net. Tam olarak G4 de olduğunu kanıtlaya bilirmisiniz? Çünkü izlediğim her yerde g4 de ghosting yok denecek kadar az. G3 ile karıştırıyorsunuz

charliechaplin

80+ Bronze
Ghosting yok hocam o birkere net. Tam olarak G4 de olduğunu kanıtlaya bilirmisiniz? Çünkü izlediğim her yerde g4 de ghosting yok denecek kadar az. G3 ile karıştırıyorsunuz
g3,g4,g5 kronik ghosting sorunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,049
Üyeler
168,375
Son üye
MuratByte
Top Bottom