o onu kötülüyo o da bunu adamın da aklını karıştırıyorsunuz.samsung mu alsın asus mu gamepower mı ben bile okurken karıştımasus roglar tabii ki üst segment ama samsunga hiç bakam bile. ben aldım pişman oldum
hocam fp istiyosa gamepower ben kullandığım için öneriyorum. ama yok üst segment olsun diyosa arkadaş kendi parası sonuçta kesinlikle asus almalı. gigabyte da öneririm ama ortalık iyice karışır. asusdan daha kaliteli bulabilirse tabi. ama samsung 180 yerine 240hz olsa dahi çok ghosting var o hz in bi anlamı olmuyo. panel kalitesi de iyi değil ıps olmasına rağmeno onu kötülüyo o da bunu adamın da aklını karıştırıyorsunuz.samsung mu alsın asus mu gamepower mı ben bile okurken karıştım![]()
Neyse Zamzung eleyip Asus Rog alıp geçelim barihocam fp istiyosa gamepower ben kullandığım için öneriyorum. ama yok üst segment olsun diyosa arkadaş kendi parası sonuçta kesinlikle asus almalı. gigabyte da öneririm ama ortalık iyice karışır. asusdan daha kaliteli bulabilirse tabi. ama samsung 180 yerine 240hz olsa dahi çok ghosting var o hz in bi anlamı olmuyo. panel kalitesi de iyi değil ıps olmasına rağmen
Neyse Zamzung eleyip Asus Rog alıp geçelim bari![]()
eğer alırssan deneyimlerini bizimle paylaşırsın inşallah. ben de geçebilirim.Neyse Zamzung eleyip Asus Rog alıp geçelim bari![]()
Hocam ben lenovo legion r25i 30kullanıyorum 1yılı aştı memnunum güzel monitör vatanda 6999tl öneririm monitörü bunu fiyatından dolayı önerdin senin arasında kaldıklarında ise asusu öneririm ikisinde gördüm Samsung’u bende alacaktım ama vazgeçtim sorunlu sonra asusu gördüm bence gayet güzelSamsung Odyssey G4 LS25BG400euxuf 25" 1ms GtG 240Hz FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming monitör.
G3 modeli bayağı sorunluydu ve genel olarak Samsung monitörler çok sevilmiyor diye biliyorum. Normalde ASUS ROG STRIX XG259CS 24, 5” 180 Hz alacaktım ama fiyatları neredeyse aynı. Samsung 240 Hz olarak geliyor. 10 bin TL aşağısına 240 Hz bulmak çok zor. Bu kadar uygun olması garip geldi alınır mı? Hangisini tercih etmeliyim?
3 saat kadar kullandım G4 güzeldi Samsungun kalite kontrolu kötü sanırım ölü pixel vardı çoğu G4 de varSamsung Odyssey G4 LS25BG400euxuf 25" 1ms GtG 240Hz FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming monitör.
G3 modeli bayağı sorunluydu ve genel olarak Samsung monitörler çok sevilmiyor diye biliyorum. Normalde ASUS ROG STRIX XG259CS 24, 5” 180 Hz alacaktım ama fiyatları neredeyse aynı. Samsung 240 Hz olarak geliyor. 10 bin TL aşağısına 240 Hz bulmak çok zor. Bu kadar uygun olması garip geldi alınır mı? Hangisini tercih etmeliyim?
Tamamdır bendeeğer alırssan deneyimlerini bizimle paylaşırsın inşallah. ben de geçebilirim.
FPS oyunları oynuyorum ama prof değilim 60hz fark bana çok önemli değil gibi geldi bu yüzden Asus almaya karar verdim.Hocam ben lenovo legion r25i 30kullanıyorum 1yılı aştı memnunum güzel monitör vatanda 6999tl öneririm monitörü bunu fiyatından dolayı önerdin senin arasında kaldıklarında ise asusu öneririm ikisinde gördüm Samsung’u bende alacaktım ama vazgeçtim sorunlu sonra asusu gördüm bence gayet güzel
Emin değilim ama 5’in altında ölü piksel varsa değişim veya iade yapmıyormuş Samsung.3 saat kadar kullandım G4 güzeldi Samsungun kalite kontrolu kötü sanırım ölü pixel vardı çoğu G4 de var
Beğenmedim diye iade edebilirsin ben öyle yaptımTamamdır bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FPS oyunları oynuyorum ama prof değilim 60hz fark bana çok önemli değil gibi geldi bu yüzden Asus almaya karar verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Emin değilim ama 5’in altında ölü piksel varsa değişim veya iade yapmıyormuş Samsung.
Her türlü oyunu oynuyorum60hz fark beni uçurmayacaksa Asus rog alıp geçeyim diyorum.
Samsung'un renk gamutu daha yüksek. Asusun parlaklığı ve kontrastı daha iyi. Bu paraları bu monitörlere vermeyin. H27t22c daha mantıklı. Bütçe çıkarsa r27qe öneririm.Bütçe olarak maks 7000 TL çıkabiliyorum. Asus Rog Strix modeli geri ödeme kampanyasıyla birlikte 7000-7200 TL civarına geliyor. Samsung 240 Hz olduğu için kafa karıştırıyor ama panel kalitesi vs derken Asus almak gerekiyor gibi![]()
G4 te sorun yok. G5 ips modellerde de sorun yok. Bunları kim uyduruyor bilmiyorum ama inceleme ve kullanıcı yorumlarına hakimim. Va versiyonlarıyla karıştırılıyorlar hep. G4 te LG ips panel var.samsung alma hocam g3 g4 ve g5 sorunlu monitörler. Belki saçma gelir ama gamepower monitör kullanıyodum yakın zamana kadar vivid t80 2k 180hz hem samsungdan hem msi monitörden (kullandıklarım bunlar) çok daha iyi. şuan daha üst seviye bi monitöre geçtim ama gamepowerdan çok memnundum öneririm bi bak
Xg259cs alıp renklerden memnun olmayanda gördüm. Zira normal çünkü iyi değil bu konuda.ama şunuda eklemeyi unutmuşum ASUS ROG STRIX XG259CS 24, 5” 180 Hz ama geçen bir arkadaş forumda bu monitörle rdr2 de 60 fps de sıkıntısız yani akıcı oynadığını paylaştı.o monitörde elmb sync var ve overdrive modu ince ayarlanabiliyormu.videolarını izledim renk kalitesi de samsunga basar geçer.pastel boya gibi kaliteli.
Cidden üst segment. Renk gamutunda zirveye oynuyor.asus roglar tabii ki üst segment ama samsunga hiç bakam bile. ben aldım pişman oldum