Yardım Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWRXUF 27" Monitör alınır mı?

Mr.DzcN

80+
Reaksiyon skoru
117
N11'de 5733 lira olarak gösteriyor fiyatı da çok uygun geldi bana, herhangi bir büyük sıkıntısı var mıdır acaba alınır mı?

N11'de 5733 lira olarak gösteriyor fiyatı da çok uygun geldi bana, herhangi bir büyük sıkıntısı var mıdır acaba alınır mı?
yenilenmis ürün yazan bi satis vardi muhtemelen ondan bahsediyorsun hocam

edit, zaten konusmussunuz yukarida okumadan atladik :/

üni ögrenci belgesi bulabilirim dersen buna bak derim 500 lira farkla hem 0 hem de 165 hz
1762802892381.webp

Geçen H22t27c 6.5kydı yarın gene o fiyata düşmesi muhtemel

O monitörün 32 inç olanı var bende çok memnunum.

27 inç te güzeldir.

Lakin N11 den yenilenmiş ürün alma panelde sorun çıkar ölü piksel çıkar ışık sızması flna çıkar al başına belayı uğraş dur sonra koca monitör ile. Hiç bulaşma Sıfır ürün al bence.

üni ögrenci belgesi bulabilirim dersen buna bak derim 500 lira farkla hem 0 hem de 165 hz Alıntıyı görüntüle

Hocam üni öğrencisiyim zaten nasıl oluyor bu direkt alayım ya böyle bir şey varsa :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen H22t27c 6.5kydı yarın gene o fiyata düşmesi muhtemel
şu an 6900 galiba, bu fiyata en iyi monitör bu mudur acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O monitörün 32 inç olanı var bende çok memnunum.

27 inç te güzeldir.

Lakin N11 den yenilenmiş ürün alma panelde sorun çıkar ölü piksel çıkar ışık sızması flna çıkar al başına belayı uğraş dur sonra koca monitör ile. Hiç bulaşma Sıfır ürün al bence.
Sıfırı da keşke bu fiyatlarda olsa da alsam hocam, sorunsuz çıkarsa da tadından yenmez. Zaten garantisi varmış herhangi bir sorunda ilgileniyorlarmış galiba

şu an 6900 galiba, bu fiyata en iyi monitör bu mudur acaba?
Eğer ktcyi diyorsan evet çok güzel bir monitördür eğer gene 6.4k'ya düşerse düşünme bende rastlatabilirsem almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,206
Üyeler
184,275
Son üye
İlker Şahin
Geri