forzabagimlisi
80+ Bronze
hocam g8 için değilde dümdüz bütçenizi yazın öyle yardım edin yaz işi bilenler düşer hemen
Yandalcıyımuzman mısın asistan mı?
Hocam biraz iyi bir şey yapıyım diyorum ipin ucu öyle bir kaçıyor ki inanılmaz rakamlara çıkıyorumHocam A kalite lastik hediye etti arkadaşım , benim egeaya bu gitmez mecburen pagani huayra almam lazım demek gibi bir şey olmuş sizin mantıkbence öyle yapacağınıza şimdilik kenarda dursun monitör. Daha sonra fp den ziyade alabildiğiniz en iyi sistemi alın. Madem elinizde o klas bi monitör var , o zaman her oyunu 4K da gümbür gümbür oynatacak sistem dizmek daha mantıklı olur bence hem ileriye dönük olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun kral bu arada güle güle kullan
Ya onu özellikle belirtiyorum ki monitöre uygun ekran kartı olsun diyehocam g8 için değilde dümdüz bütçenizi yazın öyle yardım edin yaz işi bilenler düşer hemen
Hocam ekran kartı gainward ya MSI veya ASUS olmasının ek bir katkısı olur mu? Titanyum olmasının ek getirisi olur mu?@Mahmut Yılmaz
Ekran Kartı
İşlemci
Soğutucu
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Anakart
Ram
![]()
Lexar ARES RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 LD5BU016G-R6000GDLA DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lexar ARES RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 LD5BU016G-R6000GDLA DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lexar ARES RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 LD5BU016G-R6000GDLA DDR5 Ram özelliklerini incele, 4.140,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SSD
Kasa
![]()
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.207,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Egzoz Fan
![]()
Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm Siyah Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal soğutma fanları, düşük ve orta hızlarda bileşenlerinizi serin tutmak için optimum hava akışı sağlar. 1500 RPM’de maksimum 66.17CFM hava akışı sunan TL-C12B-S V3 Serisi fanlar…www.gaming.gen.tr
Güç Kaynağı
Acemilik. Düzelttim hocamBen de eşiyle kavga etti herhalde, pc falan camdan aşağı atılmıştır diye tahmin ederken konuya bak
Forumdakiler birazdan sistem paylaşımları ile gelir. Başlığa 60-80k arası sistem arıyorum falan yazın bari de parça tavsiyesi yapacak arkadaşlar uğrasın.
Aralarındaki fiyat farkına değmez.Hocam ekran kartı gainward ya MSI veya ASUS olmasının ek bir katkısı olur mu?
Düz 5070 arasında ciddi performans farkı var.Titanyum olmasının ek getirisi olur mu?
Sıvı soğutma gereksiz hocam. Uzak durmalık durum yok. Fazla pahalı oluyor. Bakımı daha dert. İyi bir hava soğutma alınırsa sorun yok.Onun dışında sıvı soğutma sistemlerinden uzak mı durmam gerekiyor?
Fiyat performans olarak iyidir. EXPO desteği önemli. 6000MHz CL30 olmasına ve çift kanal olmasına dikkat edin.Ram konusunda şu ana kadar hep kingston kullandım. Lexar hiç kullanmadım. Kalite açısından lexar daha mı iyidir?