Neler Yeni

Samsung Odyssey G8 için Pc Toplamama Yardım Edin.

hevifakir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ayberk Bayramgil
uzman mısın asistan mı?
Yandalcıyım :giggle:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam A kalite lastik hediye etti arkadaşım , benim egeaya bu gitmez mecburen pagani huayra almam lazım demek gibi bir şey olmuş sizin mantık 😂 bence öyle yapacağınıza şimdilik kenarda dursun monitör. Daha sonra fp den ziyade alabildiğiniz en iyi sistemi alın. Madem elinizde o klas bi monitör var , o zaman her oyunu 4K da gümbür gümbür oynatacak sistem dizmek daha mantıklı olur bence hem ileriye dönük olur

Hayırlı olsun kral bu arada güle güle kullan
Hocam biraz iyi bir şey yapıyım diyorum ipin ucu öyle bir kaçıyor ki inanılmaz rakamlara çıkıyorum

Jill Valentine

80+ Bronze
@Mahmut Yılmaz

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa

Egzoz Fan

Güç Kaynağı

hevifakir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ayberk Bayramgil
hocam g8 için değilde dümdüz bütçenizi yazın öyle yardım edin yaz işi bilenler düşer hemen
Ya onu özellikle belirtiyorum ki monitöre uygun ekran kartı olsun diye

@Mahmut Yılmaz

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa

Egzoz Fan

Güç Kaynağı
Hocam ekran kartı gainward ya MSI veya ASUS olmasının ek bir katkısı olur mu? Titanyum olmasının ek getirisi olur mu?
Onun dışında sıvı soğutma sistemlerinden uzak mı durmam gerekiyor?
Ram konusunda şu ana kadar hep kingston kullandım. Lexar hiç kullanmadım. Kalite açısından lexar daha mı iyidir?

Ben de eşiyle kavga etti herhalde, pc falan camdan aşağı atılmıştır diye tahmin ederken konuya bak :kekw:

Forumdakiler birazdan sistem paylaşımları ile gelir. Başlığa 60-80k arası sistem arıyorum falan yazın bari de parça tavsiyesi yapacak arkadaşlar uğrasın.
Acemilik. Düzelttim hocam :giggle:

Son düzenleme:

Jill Valentine

80+ Bronze
Hocam ekran kartı gainward ya MSI veya ASUS olmasının ek bir katkısı olur mu?
Aralarındaki fiyat farkına değmez.
Titanyum olmasının ek getirisi olur mu?
Düz 5070 arasında ciddi performans farkı var.
Onun dışında sıvı soğutma sistemlerinden uzak mı durmam gerekiyor?
Sıvı soğutma gereksiz hocam. Uzak durmalık durum yok. Fazla pahalı oluyor. Bakımı daha dert. İyi bir hava soğutma alınırsa sorun yok.
Ram konusunda şu ana kadar hep kingston kullandım. Lexar hiç kullanmadım. Kalite açısından lexar daha mı iyidir?
Fiyat performans olarak iyidir. EXPO desteği önemli. 6000MHz CL30 olmasına ve çift kanal olmasına dikkat edin.

Top Bottom