Neler Yeni

SAMSUNG Odyssey G8 Monitor Alinir Mi?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Yusuf Karakaya
Hacilar oled monitor ariyordum ve digerlerine kiyasla uygun bir fiyata bunu buldum, sizce bu monitor alinir mi?
Ben daha ucuz bir fiyata buldum tabii ki ama monitor almaya deger mi onu merak ediyorum, diger almak istediklerim buna gore en az 4.000TL farkla satiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam model ismi bu: Samsung Odyssey G8 OLED Monitor (LS34BG850SUXEN)

BabaVoss7

80+ Silver
1 küsür yıldır kullnıyorum . Ben zamanında 33k ya aldım o zamanlar düşün yani. On numara monitör. Şuan için oledde eski teknoloji derler ama fiyat uygunsa alınır. Kullanınca bi daha ips vs kullanmazsın. Fps bağımlısıyım ama yinede uw kullanıyorum alışıyorsun ilk olucaksa bu. Alınır yani. Pcde işin yoksa al kumandayı film dizi izle mis

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 küsür yıldır kullnıyorum . Ben zamanında 33k ya aldım o zamanlar düşün yani. On numara monitör. Şuan için oledde eski teknoloji derler ama fiyat uygunsa alınır. Kullanınca bi daha ips vs kullanmazsın. Fps bağımlısıyım ama yinede uw kullanıyorum alışıyorsun ilk olucaksa bu. Alınır yani. Pcde işin yoksa al kumandayı film dizi izle mis
Hocam valla kac gun bekledim diye aldim, 20K ya denk geldi, suan iyiki de almisim diyorum

soruyu niye sordunki al direk
Hocam emin olmak istedim de aldim suan, 20K ya denk geldi iyiki de almisim diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,042
Üyeler
171,134
Son üye
erencls
Top Bottom