Hocam bunlar nedir? Yeni aldığınız SSD mi eskiden mi vardı elinizde?Alıntıyı görüntüle
. Yazma ve okuma hızı aynı.
Hocam bunlar nedir? Yeni aldığınız SSD mi eskiden mi vardı elinizde?Alıntıyı görüntüle
. Yazma ve okuma hızı aynı.
Yok yeni olan bende şaşırdım ona. Herkese maksimum 1 TB maksimum yazma ve okuma geliyor. Bana 44 TB .
Ben olsaydım iade ederdim. Hiç gerek yok cihazın kapasitesinin bu kadar üzerinde kullanım yapılmış + yaklaşık 2 ay çalışma süresi (kullanım değil aralıksız çalışmadan bahsediyorum!) olmuş SSD'ye. Fakat şunu da tavsiye edeyim, satıcı ilgili bir satıcı. Ulaşıp durumu anlatın. Değişim isteyin.Yok yeni olan bende şaşırdım ona. Herkese maksimum 1 TB maksimum yazma ve okuma geliyor. Bana 44 TB .
Çalışmasında şuanlık bir sorun yokta aşırı veri okunmuş ama. Satıcıyla bir görüşeyim.Ben olsaydım iade ederdim. Hiç gerek yok cihazın kapasitesinin bu kadar üzerinde kullanım yapılmış + yaklaşık 2 ay çalışma süresi (kullanım değil aralıksız çalışmadan bahsediyorum!) olmuş SSD'ye. Fakat şunu da tavsiye edeyim, satıcı ilgili bir satıcı. Ulaşıp durumu anlatın. Değişim isteyin.
Dediklerinizi harfiyen uyguladim ama degisen bir sey olmadi. Neyse, yine de tesekkurler.Önce sistemde yönetici olarak cmd açın diskpart ile ilgili diski seçip list partition yapın gelen tüm bölümleri delete partition override komutu ile silin.
Üstte anlattıklarımı yapmayı bilmiyorsanız rehber için tıklayın.
Partition kalmadığında sistemi yeniden başlatıp disk yönetiminden teyit edin. Hiçbir bölüm kalmamış olmalı ilgili diskte. Sadece AYRILMAMIŞ yazmalı. Bu kısmı NTFS yapın. Sonra inen dosyayı ilgili diske atıp sağ tık ile yönetici olarak çalıştırın. Kurulum dizini kısmını değiştirmeyin.
sp151086.exe dosyasını indir - download
sp151086.exe dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
Dosya aynı ama şunu da dener misiniz? https://support.hp.com/tr-tr/driver...l/2101473517/swItemId/ob-330572-1?sku=7P6D5EADediklerinizi harfiyen uyguladim ama degisen bir sey olmadi. Neyse, yine de tesekkurler.
hocam şanssızsınız biraz bendeki 40 50 gb veri okumuştu geldiğindeYok yeni olan bende şaşırdım ona. Herkese maksimum 1 TB maksimum yazma ve okuma geliyor. Bana 44 TB .
Görüştüm adamlarla. Değişim yapacaklar. Yarın veririm kargoya.hocam şanssızsınız biraz bendeki 40 50 gb veri okumuştu geldiğinde
yapmaları lazım hocam laptop çıkması olduğu biliniyor ama 44 tb okuma olmasın laptop çıkması olsadaGörüştüm adamlarla. Değişim yapacaklar. Yarın veririm kargoya.