Çok büyük bir hız beklentin yoksa S10 hala rahatlıkla kullanılır ekranı kamerası falan baya iyi zaten sadece işlemci ağır işlerde üzebilir.Samsung S10 bana bedavaya gelecek sizce S10 mu kullanayım satıp üstüne para ekleyip XS MAX mi alayım?
B planı S10 kullanıp SE3 çıkınca onu almak
oynayacağım max oyun clash royale onun dışında sosyal medya netflix falan kullanırım. S10 kullanıp SE3 bekleyeceğim.Çok büyük bir hız beklentin yoksa S10 hala rahatlıkla kullanılır ekranı kamerası falan baya iyi zaten sadece işlemci ağır işlerde üzebilir.
O zaman S10 kullan direkt, o cihazdaki ekran kalitesini hiçbir iPhone veremiyor şuanoynayacağım max oyun clash royale onun dışında sosyal medya netflix falan kullanırım. S10 kullanıp SE3 bekleyeceğim.
iPhone'daki İnstagram optimizasyonunu da hiçbir Android veremiyor.O zaman S10 kullan direkt, o cihazdaki ekran kalitesini hiçbir iPhone veremiyor şuan
Ben SE2 kullanıyorum şahsen ama işlemci gücü hariç pek memnun olduğum söylenemez.
Sosyal medyayı aktif kullanıp paylaşım yapıyorsan iPhone mantıklı olabilir, ama büyük ekranlı bir model al benim gibi 5” ekranlarda sürünmeiPhone'daki İnstagram optimizasyonunu da hiçbir Android veremiyor.
SE3 şu an aklıma çok yatıyor uzun süre kullanabileceğim fiyatı 350 Dolar olacakmış bizim ülkede 550-600den satılsa düşünmeden alırım.Sosyal medyayı aktif kullanıp paylaşım yapıyorsan iPhone mantıklı olabilir, ama büyük ekranlı bir model al benim gibi 5” ekranlarda sürünme