Yani şuanda kullanıyorum 3 ay oldu sanırsam sorun varsa sorabilirsin.Samsung'un son zamanlarda çıkardığı cihazlarla ilgili çok şikayet var bu durum s21 FE'de de böyle mi? (batarya çabuk bitmesi, ısınma gibi sorunlardan bahsediyorum.)
Şarj yaklaşık kaç saat gidiyor şu an elimde p20 lite var hangi telefona geçersem geçeyim muhtemelen çağ atlarım ama alacağım cihazın da film,dizi izlediğim zaman üzmeyecek bir ekranı olsun ve uzun bir süre götürecek şarjının olmasını istiyorum. S21 FE 5G bu ihtiyacımı karşılar mı?Yani şuanda kullanıyorum 3 ay oldu sanırsam sorun varsa sorabilirsin.
Batarya hızlı bitiyor fakat genel samsung cihazlarda var bence bu sorun.
Isınma hiç yaşamadım s7edgeden geçmiştim ona göre gayet iyi.
Ağır bir oyun oynamadığım içinde ısınmamış olabilir.
Ayrıca s21fe fiyatına göre alınabilecek telefon yani cihazın fazla şikayet almasının pek önemi yok kullanıma göre değişecek şeyleri şikayetten saymamak lazım.
Ne kadara almayı planlıyorsunuz?Samsung'un son zamanlarda çıkardığı cihazlarla ilgili çok şikayet var bu durum s21 FE'de de böyle mi? (batarya çabuk bitmesi, ısınma gibi sorunlardan bahsediyorum.)
Yani şarj konusunda kesinlikle tatmin etmeyecek bir telefon günde 1 takıyorum fakat dizi film sık kullanıyorsan günde 2 kere takarsın şarja şarj konusunda yanında bir powerbank istiyor yalan yok günde 4 5 saatlik kullanımdan sonra şarjı bitiyor bu telefon ile fazla film izlemiyorum fakat ekranı konusunda on numara bir ekranı var kavisli telefondan geçtim kavisli olsa daha güzel olurdu benim için ama tam ekran olması çok iyi.Şarj yaklaşık kaç saat gidiyor şu an elimde p20 lite var hangi telefona geçersem geçeyim muhtemelen çağ atlarım ama alacağım cihazın da film,dizi izlediğim zaman üzmeyecek bir ekranı olsun ve uzun bir süre götürecek şarjının olmasını istiyorum. S21 FE 5G bu ihtiyacımı karşılar mı?
Şu an da ötv indirimini bekliyorum o zamana kadar kendime bir liste oluşturup o telefonların arasından seçim yapacağım.Ne kadara almayı planlıyorsunuz?