Samsung S21 FE nasıldır?

Özgür35

80+
Reaksiyon skoru
61
Samsung'un son zamanlarda çıkardığı cihazlarla ilgili çok şikayet var bu durum s21 FE'de de böyle mi? (batarya çabuk bitmesi, ısınma gibi sorunlardan bahsediyorum.)

2 gün önce iphone xrdan geçtim
Tek sorun ios a alışmışlık-
Belki satarım bilemedim napıcam

Ben olsam hiç düşünmem... S21 fe benzer fiyattaki alternatiflerine göre kamerası olsun ißlemcisi olsun çok daha iyi...

Samsung'un son zamanlarda çıkardığı cihazlarla ilgili çok şikayet var bu durum s21 FE'de de böyle mi? (batarya çabuk bitmesi, ısınma gibi sorunlardan bahsediyorum.)
Yani şuanda kullanıyorum 3 ay oldu sanırsam sorun varsa sorabilirsin.
Batarya hızlı bitiyor fakat genel samsung cihazlarda var bence bu sorun.
Isınma hiç yaşamadım s7edgeden geçmiştim ona göre gayet iyi.
Ağır bir oyun oynamadığım içinde ısınmamış olabilir.
Ayrıca s21fe fiyatına göre alınabilecek telefon yani cihazın fazla şikayet almasının pek önemi yok kullanıma göre değişecek şeyleri şikayetten saymamak lazım.

Yani şuanda kullanıyorum 3 ay oldu sanırsam sorun varsa sorabilirsin.
Batarya hızlı bitiyor fakat genel samsung cihazlarda var bence bu sorun.
Isınma hiç yaşamadım s7edgeden geçmiştim ona göre gayet iyi.
Ağır bir oyun oynamadığım içinde ısınmamış olabilir.
Ayrıca s21fe fiyatına göre alınabilecek telefon yani cihazın fazla şikayet almasının pek önemi yok kullanıma göre değişecek şeyleri şikayetten saymamak lazım.
Şarj yaklaşık kaç saat gidiyor şu an elimde p20 lite var hangi telefona geçersem geçeyim muhtemelen çağ atlarım ama alacağım cihazın da film,dizi izlediğim zaman üzmeyecek bir ekranı olsun ve uzun bir süre götürecek şarjının olmasını istiyorum. S21 FE 5G bu ihtiyacımı karşılar mı?

Ekran ve ses harika dolby atmos var zaten ses tarafında mükemmel iş çıkartıyor-

Ekran zaten harika tam ekran keyfi başka-

Şarjda iyi gibi yani sabah takıyprum akiama bitiyor yoğun kullanıyorum ama-

Birde hızlı şarj oluyor zaten android 13 gelince işler değişecektir

Batarya 1 gün dayanıyor şarj olunca yüzde yüz den bir iki dakika sonra 99 oluyor benim için batarya önemli diyorsan tavsiye etmem s21 plus kullanıyorum şebeke gücü bazı yerlerde düşük oluyor

Şarj yaklaşık kaç saat gidiyor şu an elimde p20 lite var hangi telefona geçersem geçeyim muhtemelen çağ atlarım ama alacağım cihazın da film,dizi izlediğim zaman üzmeyecek bir ekranı olsun ve uzun bir süre götürecek şarjının olmasını istiyorum. S21 FE 5G bu ihtiyacımı karşılar mı?
Yani şarj konusunda kesinlikle tatmin etmeyecek bir telefon günde 1 takıyorum fakat dizi film sık kullanıyorsan günde 2 kere takarsın şarja şarj konusunda yanında bir powerbank istiyor yalan yok günde 4 5 saatlik kullanımdan sonra şarjı bitiyor bu telefon ile fazla film izlemiyorum fakat ekranı konusunda on numara bir ekranı var kavisli telefondan geçtim kavisli olsa daha güzel olurdu benim için ama tam ekran olması çok iyi.

Ne kadara almayı planlıyorsunuz?
Şu an da ötv indirimini bekliyorum o zamana kadar kendime bir liste oluşturup o telefonların arasından seçim yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ötv indirimi sonrası sağlam bir düşüş olursa iphone 14 plusa da bakabilirim ama iphonelarda excel kullanırken sorun yaşarsın dediler ne kadar doğru bilmiyorum.

Geri