Haftaya bakalım ne oluyor.Sikayetvara baktım bir sürü bizim gibi sorun yaşayanlar varmış.Harbiden ilgisiz bir firmamüşteri hizmetlerininde evet siparişiniz var olarak gözüküyor demesi peki
komik bir şirket
Haftaya bakalım ne oluyor.Sikayetvara baktım bir sürü bizim gibi sorun yaşayanlar varmış.Harbiden ilgisiz bir firmamüşteri hizmetlerininde evet siparişiniz var olarak gözüküyor demesi peki
komik bir şirket
Ben aradım az önce çıkış sağlanıp sağlanmiyacağı hakkında bilgi alıp dönüş yapıcaz dediler garanti kolpa sıkıyolarNedir durumlar
Hocam s22u nın linki var mı o fiyata yd tek tük düşerS22+ ve ultra 2. Elde yarı fiyatına bulunuyor. 10k ya s22+ aldım on numara cihaz 11k ya ultra bakıyorum şimdi.
Ahaha aynisi stok yokmus beklerseniz bekleyin yada iptal edebiliriz diyolarBen aradım az önce çıkış sağlanıp sağlanmiyacağı hakkında bilgi alıp dönüş yapıcaz dediler garanti kolpa sıkıyolar
Şaka gibiler cidden haftaya odemesi geliyo telefon piyasasa yokAhaha aynisi stok yokmus beklerseniz bekleyin yada iptal edebiliriz diyolar
Artık uretimi olmayan urun icin stoklara girmesini bekleyin demislerdi bana da. Mediamarkt asiri kalitesiz bir firmaya dpndu iyice.Ahaha aynisi stok yokmus beklerseniz bekleyin yada iptal edebiliriz diyolar
Nedir durumlar
Ciddenmediamarkt satış departmanını basmama az kaldı rezillik ya
Banada ilgili yönetim haftasonu mesai saatleri dışında olduğu için tarafıma donulmedigi, halen siparişte gözüktüğüm ve tarafıma pzt veya salı dönüş yapılacağı söyleniyor. He ayrıca ısrarla ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylüyorlar. Almadan önce aradığımızda stok sorunu yok deniliyor, alınca ürün tedarik aşamasında. Marstan mı getiriyonuz bu telefonu sizAhaha aynisi stok yokmus beklerseniz bekleyin yada iptal edebiliriz diyolar
Ya harbi başlayacağım tedariğinize, lokasyon söyleyin alalım bariToplanip ana depoya gidelim biz alalim ordan valla tamam vermesinler kargoya
Yemin ederim toplu taşımayla gidicem ankara bile dese.Tekrar aradım
Banada ilgili yönetim haftasonu mesai saatleri dışında olduğu için tarafıma donulmedigi, halen siparişte gözüktüğüm ve tarafıma pzt veya salı dönüş yapılacağı söyleniyor. He ayrıca ısrarla ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylüyorlar. Almadan önce aradığımızda stok sorunu yok deniliyor, alınca ürün tedarik aşamasında. Marstan mı getiriyonuz bu telefonu siz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya harbi başlayacağım tedariğinize, lokasyon söyleyin alalım bari