Neler Yeni

Samsung S22 alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Göktuğ Belli
Bütçe
17000
16-17K bütçem var s22 almayı düşünüyorum ama batarya konusunda çok fazla şikayet duydum sizce ne almalıyım ?

şahin doğan

80+ Platinum
S22 yerine Xiaomi Mi 12T öneririm. S22'de ısınma ve pil sorunu ciddi.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Kaçak mi 12 t pro

şahin doğan

80+ Platinum
zaten nereye baksam s22 nin bataryasını gömüyorlar ama bi yandanda ekran ve kamera olarak çok cazip geliyor
12T'nin ekranının S22'nin ekranından pekte geri kalır bir yanı yok. ekran rengi vs olarak 12T daha iyi. Parlaklık olarak daha kötü.
Kamera tarafında videoda 1 tık daha iyi S22, fotoğrafta kapışırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Göktuğ Belli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12T'nin ekranının S22'nin ekranından pekte geri kalır bir yanı yok. ekran rengi vs olarak 12T daha iyi. Parlaklık olarak daha kötü.
Kamera tarafında videoda 1 tık daha iyi S22, fotoğrafta kapışırlar.
şuan xr kullanıyorum genel olarak ekran ve ekran parlaklığı birde bataryasından şikayetçiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Dry
şuan xr kullanıyorum genel olarak ekran ve ekran parlaklığı birde bataryasından şikayetçiyim
Bence xiaomiye hiç bulaşmamalısın 12 mini al daha iyidir 18.500 dü geçen hafta bugün fiyatı nedir bilmiyorum ama. Xiaominin düşük ve orta sehment telefonlarını görmüş bir süre kullanmış biri olarak söylüyorum arayüz yazılımı o kadar berbat ki insanı bezdiriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Göktuğ Belli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence xiaomiye hiç bulaşmamalısın 12 mini al daha iyidir 18.500 dü geçen hafta bugün fiyatı nedir bilmiyorum ama. Xiaominin düşük ve orta sehment telefonlarını görmüş bir süre kullanmış biri olarak söylüyorum arayüz yazılımı o kadar berbat ki insanı bezdiriyor.
iphone çok rahat haklısın fakat miniye bir türlü ısınamadım çok küçük geliyor bana genelde telefondan video , dizi , film izleyen biriyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde şuan baktım mini zaten bütçemi fazlasıyla aşıyormuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Dry
iphone çok rahat haklısın fakat miniye bir türlü ısınamadım çok küçük geliyor bana genelde telefondan video , dizi , film izleyen biriyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde şuan baktım mini zaten bütçemi fazlasıyla aşıyormuş
Hocam o zaman illa ios diyorsan iphone 11 diğer türlü de s22 batarya harici memnun çoğu insan kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. İkinci el iphone 11 aldım bir haftadır kullanıyorum merak ettiğin bir durum var ise cevaplarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Göktuğ Belli
Hocam o zaman illa ios diyorsan iphone 11 diğer türlü de s22 batarya harici memnun çoğu insan kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. İkinci el iphone 11 aldım bir haftadır kullanıyorum merak ettiğin bir durum var ise cevaplarım.
iphone 11 kardeşimde var ben sadece sosyal medya ve video film izlediğim için s22 düşündüm ama bir çok kişi bataryasının çok kötü olduğunu söylüyor ve ısındığını söylüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Dry
iphone 11 kardeşimde var ben sadece sosyal medya ve video film izlediğim için s22 düşündüm ama bir çok kişi bataryasının çok kötü olduğunu söylüyor ve ısındığını söylüyor
Evet çoğu kişi şikayetçi hani evde iseniz çok Evet çoğu kişi şikayetçi hani evde iseniz çok etkilemez diye düşünüyorum bu kadar para verip pişman olacağınızı sanmam ios mu android mi diye tercih yapmanız gerekiyor bence. Arkadaşım da s22 almayı planlıyor iphone 11 mi alsak falan diyodu android sevdiği için s22 alacak batarya durumundan ona da bahsettim o prize yakın olduğunu söyleyip umursamadı. İki cihaz da sizi üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,149
Üyeler
161,250
Son üye
Akif Çalkınsın
Top Bottom