Neler Yeni

Öneri samsung s23 aldım ek aksesuar önerisi

Hanaz

80+ Gold

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
kılıfı tank case düşünüyorum
koruma camını nano teknoloji cam alıcam duruma göre mat veya hayalet cam düşünebilirim

+ bluetooth kulaklık alıcam şuan düşündüğüm model https://www.akakce.com/bluetooth-ku...dcore-r50i-tws-kulak-ici-fiyati,91757687.html

adaptör de almayı düşünüyorum ama telefonun kaç vatt a kadar desteklediğine bakmadım ilerleyen zamanda bakarım
S23 kullanıcısıyım. Nasıl bir tesadüfse ben de R50i kulaklık aldım iyi bence işimi görüyor. Adaptör olarak Samsung 25W orijinal adaptörü al derim telefon en fazla 25W destekliyor ve orijinal olması önemli bence.

Cam ve kılıf önerisi olan varsa bana da versin benim kılıf ve cam perte çıktı yenilerini alacağım 😅

Hanaz

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S23 kullanıcısıyım. Nasıl bir tesadüfse ben de R50i kulaklık aldım iyi bence işimi görüyor. Adaptör olarak Samsung 25W orijinal adaptörü al derim telefon en fazla 25W destekliyor ve orijinal olması önemli bence.

Cam ve kılıf önerisi olan varsa bana da versin benim kılıf ve cam perte çıktı yenilerini alacağım 😅
kulaklık nasıl hocam detay verebilirmisiniz bügün alıcaktım akşama bıraktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ kılıf bunu düşünüyorum sadece s23 ün kılıfı stokta yok https://www.amazon.com.tr/Spigen-Samsung-Galaxy-Kılıf-Rugged/dp/B0BJRP8XBV/ref=sr_1_28?keywords=galaxy+s23+kılıfı&qid=1705951370&sr=8-28

cam olarak nano teknolojü camları alıcam parmak izi hızını düşürüyor deniyor normal camlar

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

+ kılıf bunu düşünüyorum sadece s23 ün kılıfı stokta yok https://www.amazon.com.tr/Spigen-Sa...ords=galaxy+s23+kılıfı&qid=1705951370&sr=8-28
Pil ömrü beklentimin de üstünde hiç sorun yok. Ses kalitesi ortalama, kulak üstü Anker Q10 ile kıyaslayınca baya kötü kalıyor ama kulak içine göre iyi. Ergonomi de güzel bence kulakta iyi duruyor.

Aklıma gelmişken birden fazla cihazla eşleşemiyor cihaz. En büyük eksisi bence çok çektim ondan 😀

Hanaz

80+ Gold
Pil ömrü beklentimin de üstünde hiç sorun yok. Ses kalitesi ortalama, kulak üstü Anker Q10 ile kıyaslayınca baya kötü kalıyor ama kulak içine göre iyi. Ergonomi de güzel bence kulakta iyi duruyor.

Aklıma gelmişken birden fazla cihazla eşleşemiyor cihaz. En büyük eksisi bence çok çektim ondan 😀
tek cihaza bağlanması iyi bence eski telefonumda bluetooth spam yapmıştık (bilgi çalma amacımız yoktu yaptıktan sonra anladık kapattık) çevremdeki bağlı olanları bile çıkarıyordu yani milleti sinir ediyordu düşünsene otobüştesin biri bunu yapıyor dinlediğin şarkı son ses dışa veriliyor

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Ömer Murat KARACA
Aksesuardan kasıt sadece kılıf ve adaptörse; cihazın 25W desteği var. Orijinal 25W samsung adaptör almanız yeterli olur. Mutlaka vatan, teknosa veya samsungshop'tan alın, piyasadaki 10 üründen 9'u sahte maalesef. Kılıf olarak ben Samsung'un kendi orijinal kılıfını da kullandım, spigen de kullandım. Hiçbiri 50TL'lik silikon Kılıf kadar dayanmadı😂 o yüzden en ucuzundan alıp geçin derim.

Tam anlamıyla aksesuar derseniz; Galaxy Watch 6 Classic, Buds 2 veya 2 Pro, güzel bi kablosuz şarj destekli Samsung powerbank, Samsung Smarttag 2 takip cihazı vb sayısız ek aksesuar seçeneği var😊 özellikle saat, telefon, kulaklık üçlüsü gayet uyumlu çalışıyor.

Hanaz

80+ Gold
Aksesuardan kasıt sadece kılıf ve adaptörse; cihazın 25W desteği var. Orijinal 25W samsung adaptör almanız yeterli olur. Mutlaka vatan, teknosa veya samsungshop'tan alın, piyasadaki 10 üründen 9'u sahte maalesef. Kılıf olarak ben Samsung'un kendi orijinal kılıfını da kullandım, spigen de kullandım. Hiçbiri 50TL'lik silikon Kılıf kadar dayanmadı😂 o yüzden en ucuzundan alıp geçin derim.

Tam anlamıyla aksesuar derseniz; Galaxy Watch 6 Classic, Buds 2 veya 2 Pro, güzel bi kablosuz şarj destekli Samsung powerbank, Samsung Smarttag 2 takip cihazı vb sayısız ek aksesuar seçeneği var😊 özellikle saat, telefon, kulaklık üçlüsü gayet uyumlu çalışıyor.
onu bende fark ettim arkadaşım da watch 4 olması lazım kulaklığı başka marka kılıfı aldım 400 küsür civarı iade edip 200 lük arkası kadife olan bi kılıf bakacağım + anker r50i alacağım hepsiburadada premium ile 620 küsüre düşüyor

YiğitAysul

80+ Silver
Bence adaptörü orjinal al bende Baseus en kaliteli adaptöründe bile arada şarj yeniden başlıyor

Hanaz

80+ Gold
Bence adaptörü orjinal al bende Baseus en kaliteli adaptöründe bile arada şarj yeniden başlıyor
adaptörü vatandan orjinal aldık ztn kulaklığıda şimdi aldım ama adres eski onu değiştirmeye çalışıyorum

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,665
İsim
Yavuz

Hanaz

80+ Gold
teşekkürler hazır da premium almıştım hepsi burdadan

teşekkürler hazır da premium almıştım hepsi burdadan
siyah rengi yokmuş be hocam yarın bi tanıdık var ona gidicem halledebilirsek ondan alırım

BabaVoss7

80+ Silver
bütçene bağlı olaraktan komple samsung ekosistem tavsiye ederim bud 2 ve pro artı msaat güzel oluyor. bende kablsouz şaj ve tabletide var hayatı kolaylaştırıyor cidden.

Top Bottom