- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne yapmaliyim ?hayır iphone 12 alınmaz jarj ve sıcaklık başka nedenlerden olabilir
ne yapmaliyim ?hayır iphone 12 alınmaz jarj ve sıcaklık başka nedenlerden olabilir
O telefonun sorunu. Bende de vardı. Hem ısınıyordu (işlemciden dolayı) hem de şarjı hızlı bitiyordu. İade edersen iPhone 12 öneririm ama iade edebileceğini sanmıyorum.Merhabalar daha yeni almis oldugum s23 fe 256 gb telefonumu tuketici hakem heyetine basvurup iade talebi olusturdum iade edip iphone 12 alinir mi kullandigim samsung telefonun sarji cok hizli bitiyor ve oyunlarda aşırı isiniyor
Tavsiyem iade et redmi note 13 pro 5g al kamera aynı batarya daha iyi işlemci güçlü soğutma iyi ekran tazeleme oranı ve ekran panelinin kalitesi mükemmel hızlı şarj özelliği var iphone para israfıdır 720p ekrana sahip bi telefon alınmazMerhabalar daha yeni almis oldugum s23 fe 256 gb telefonumu tuketici hakem heyetine basvurup iade talebi olusturdum iade edip iphone 12 alinir mi kullandigim samsung telefonun sarji cok hizli bitiyor ve oyunlarda aşırı isiniyor
iPhone 12 bahsettiğiniz cihazdan ekran tazeleme hızı ve hızlı şarj haricinde her konuda daha performanslı stabil ve kalitelidir.720p ekrana sahip bi telefon alınmaz
11 mini olmalı o halde ki iphone neresi daha iyiiPhone 12 bahsettiğiniz cihazdan ekran tazeleme hızı ve hızlı şarj haricinde her konuda daha performanslı stabil ve kalitelidir.
Her özelliğe kağıt üzerinde bakmak işbilmezliktir, ios diye bir gerçek var.
720p olayına da güldüm