Neler Yeni

Samsung s23 orijinal şarj aleti

Hanaz

80+ Gold
Nano cam dusunuyosunda ben zore marka iyimis herhalde diğer markaları biliyomda youtubeda zore oneriyolardi seninkinin markası ne
Markası ne bilmiyorum tanıdık telefoncuda 200 e hallettim kılıfla camı

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

panda55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Omer alkiz
spigen mi patlayacakmış :D :D

bişey olmaz en fazla hızlı şarja geçmez telefon.
Knk şole düşün iPhone aldigini düşün 50 k ip 15 çakmami kullanırsın jarz aleti orjinalmi 50 k yi riske atmaya gerek varmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk şole düşün iPhone aldigini düşün 50 k ip 15 çakmami kullanırsın jarz aleti orjinalmi 50 k yi riske atmaya gerek varmi
Mesela

yenigeldim

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela
kanka spigen anker gibi mallara çakma diye laf atıyorsun da aynı sertifikalar onlarda da var. apple mağazalarında da satılıyor bu ürünler. alınabilir yani. apple mesela ürünlerinde şarj için pd 3.0 teknolojisini kullanıyor.aynı sertfikayı kullanan ve ona uygun üretim yapan diğer cihazlar da alınabilir. qc var. samsung pps diye bir şey çıkarmış. bu sertifika varsa alınır. yada şarj kablosu alacaksın. bakıyorsun mfi(made for iphone)lisanslı ürün var git al. apple diyor ki bu ürün benim cihazlarımda kullanılabilir al bu da bunun belgesi.

Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
S24 aldım anker olan JARJ aletini kullanıyorum , elimde orijinal samsung olanı da var risklik bir durum yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,989
Üyeler
161,177
Son üye
1urkan
Top Bottom