Neler Yeni

Yardım Samsung S23 vs Xiaomi

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Bütçe
28000
Samsung s23un Xiaomi rakibi hangi model? Telefon değiştirmeyi düşünüyorum s23 modeli hoşuma gitti ancak Samsung markasını sevmiyorum oyuzden bu modelin hem fiyat hep performans olarak Xiaomi de rakibi hangi modele denk geliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung s23un Xiaomi rakibi hangi model? Telefon değiştirmeyi düşünüyorum s23 modeli hoşuma gitti ancak Samsung markasını sevmiyorum oyuzden bu modelin hem fiyat hep performans olarak Xiaomi de rakibi hangi modele denk geliyor?
Samsung S23 vs iPhone 13-14 diye biliyoruz ama bunların Xiaomi rakip modelini merak ediyorum

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
s23 tabikide. ben 2 aydır s23 kullanıyorum çok çok iyi bir telefon hiçbir hata ile karşılaşmadım.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

Samsung S23 vs iPhone 13-14 diye biliyoruz ama bunların Xiaomi rakip modelini merak ediyorum
Düz s23 ün rakibi 14 pro 23 ultranın rakibi yok daha piyasada öyle belirteyim samsungun neyini sevmiyorsunuz sadece merak ettim yanlış anlamayın açıkçası bende şuan 21Fe var bundan önce 11 pro max mate 20 pro mate 10 lite redmi note 8 pro note 10s note 11s cihazları geçti elimden ama 21Fe gibisini kullanmadım rahatlıkta söyleyebilirim mevzu telefondan ziyade marka aslında samsungun rahatlığını öbürlerinde bulamadım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Allah herkese MUIU'den uzak kalmayi nasip etsin.

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Düz s23 ün rakibi 14 pro 23 ultranın rakibi yok daha piyasada öyle belirteyim samsungun neyini sevmiyorsunuz sadece merak ettim yanlış anlamayın açıkçası bende şuan 21Fe var bundan önce 11 pro max mate 20 pro mate 10 lite redmi note 8 pro note 10s note 11s cihazları geçti elimden ama 21Fe gibisini kullanmadım rahatlıkta söyleyebilirim mevzu telefondan ziyade marka aslında samsungun rahatlığını öbürlerinde bulamadım
Sevmemek değil aslında hiç samsung kullanmadım kullanan kişiler arayüzünden kaynaklı donmalar olduğunu söylüyordu

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Sevmemek değil aslında hiç samsung kullanmadım kullanan kişiler arayüzünden kaynaklı donmalar olduğunu söylüyordu
hangi cihazları kullanmışlar acaba j2 falan kasması normal :D s serisini güncel kullanmamış insanlara aldırış etmeyin

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz

S23 ün muadilini Xiaomi 2 katı fiyata satıyor fiyatları aynı olsa bile Xiaomi tercih etmek mantıklı olmaz

Top Bottom