Tamam iyi günler.Okuduğunu anlamakta zorlandığınızı düşünüyorum.
Tamam iyi günler.Okuduğunu anlamakta zorlandığınızı düşünüyorum.
Koşullar kısmı var hocam fakat teklif sayfasına ulaşamıyorum bir kaç saattir uğraşıyorum yapamadım.
eğer fiziksel mağaza ile internet alışverişi arasında cep telefonu gibi ürünlerde %5-8 fark varsa fiziksel mağaza tercih ederim. hepsiburada nın kendisinden aldığım kulaklık pislik içinde, kulak kiri olan kullanılmış cihazı görünce artık güven kalmıyor. ülkemiz satıcılarında genel mantık şu: sizin iade ettiğinizi tekrar başkasına göndeyorlar taki cihaz nerede satılırsa. mesela monitör: hayatta internetten almam, fiziksel mağazaya gider ekran testi yaptırır öyle alırım.Ya dostum kusura bakma da neden internet varken Teknosa, Media Markt gibi dükkanlardan alırsın ki? İnterneti, sıcak fırsatları bilmeyen birisin diyeceğim ama onu da biliyorsun. Telefon uzun zamandır 40k. Yani bilmiyorum görünce sinirleniyorum. Sende kusura bakma ama.
Bunu sana yazma sebebim ciddi anlamda merak etmemden dolayı. Bunun özel bir nedeni var mı yani pahalı almanızın? Psikolojik olarak düşüncenizi merak ediyorum. Yani pahalı alınca mutlu mu oluyorsunuz veya neden böyle düşündünüz ? Sadece merak ediyorum. Yargilamiyorum.
Hocam neye göre aldığınıza bağlı. Şahsen ben oyun oynamayacaksanız s24+ derim çünkü her anlamda her şeye yetiyor. Oyunda oynatır işlemcisi güçlü ama F6 pro kadar değil, en azından daha az ısınır ve daha stabil F6 pro.Bu telefon mu yoksa poco f6 pro 512 gb mı? Hangisini tavsiye edersiniz
Hocam fiziksel mağaza da aynı yerden alıp satıyor. Evet dediğiniz gibi kullanılmış ürünler bazen gönderiliyor ama elektronik olarak bu sıkıntı çok nadir oluyor. Ki satıcı puanına bakıp internetten bir tık fazla para verip almanız bile yine iyidir. Hele ki Hepsiburada, Trendyol gibi direkt kendileri satıcılarsa zaten %90-95 sorunsuz geliyor.eğer fiziksel mağaza ile internet alışverişi arasında cep telefonu gibi ürünlerde %5-8 fark varsa fiziksel mağaza tercih ederim. hepsiburada nın kendisinden aldığım kulaklık pislik içinde, kulak kiri olan kullanılmış cihazı görünce artık güven kalmıyor. ülkemiz satıcılarında genel mantık şu: sizin iade ettiğinizi tekrar başkasına göndeyorlar taki cihaz nerede satılırsa. mesela monitör: hayatta internetten almam, fiziksel mağazaya gider ekran testi yaptırır öyle alırım.
Aman sakın takas olayına girme!!! Easycep takas aldığı telefonun parasını ödemiyor geciktiriyormuş. Şikayet Var sitesi easycep'in bu takas kampanyası ile dolu.Samsung Akıllı Telefonlarda Takas Fırsatı kampanyasından teklif alabilen varmı? 2 hafta önce teklif alabiliyordum şimdi sitede teklif al yerini bulamıyorum.
Hepsiburada gibi sitelerden 4 kere bilgisayar alışverişi yaptım kardeşim 1 tane lenovo 3 tane acer nitro 16 . Lenovo cihazının aylar önce garantisi başlamış ek olarak sürekli siyah ekran veriyordu zar zor iade ettim satıcı pc yi geri yolladı falan en son tüketici hakem heyetine taşıyacağımı söylediğimde iadesini aldım 1 hafta sonra Acerlerde ise hepsi kullanılmış çıktı ek olarak birisinde de ölü piksel vardı gene para iadelerini 1 hafta içinde aldım o yüzden adam istediği yerden alır bunu yargılamak sana düşmez kardeşim hayırlı günlerTamam iyi günler.
Birkaç yerde denk geldim gecikme muhabbetine 3-4 yıl önce hb easycep takasa ürün gönderdim sorunsuz geçmişti süreç ona güveniyordum dikkat ederim uyarınız için teşekkürler.Aman sakın takas olayına girme!!! Easycep takas aldığı telefonun parasını ödemiyor geciktiriyormuş. Şikayet Var sitesi easycep'in bu takas kampanyası ile dolu.
Rica ederim. Kampanya koşullarını incelersen Amazon bu olaydan kendinin sorumlu olmayacağını özellikle belirtmiş. Hem takas telefonun bedelini hemde ek takas desteği parasını easycep'den alman gerekiyormuş. Amazon ismine güvenip bu işe girenlerin çok pişman ifadeleri var.Birkaç yerde denk geldim gecikme muhabbetine 3-4 yıl önce hb easycep takasa ürün gönderdim sorunsuz geçmişti süreç ona güveniyordum dikkat ederim uyarınız için teşekkürler.
Cidden sunduğunuz argüman bu mu? Ben cep telefonundan bahsediyorum. Sizin dediğiniz sorunların PC laptop gibi ürünlerde bazen olabiliyor. Her üründe her sorun olabilir, ben bunu da inkâr etmiyorum.Hepsiburada gibi sitelerden 4 kere bilgisayar alışverişi yaptım kardeşim 1 tane lenovo 3 tane acer nitro 16 . Lenovo cihazının aylar önce garantisi başlamış ek olarak sürekli siyah ekran veriyordu zar zor iade ettim satıcı pc yi geri yolladı falan en son tüketici hakem heyetine taşıyacağımı söylediğimde iadesini aldım 1 hafta sonra Acerlerde ise hepsi kullanılmış çıktı ek olarak birisinde de ölü piksel vardı gene para iadelerini 1 hafta içinde aldım o yüzden adam istediği yerden alır bunu yargılamak sana düşmez kardeşim hayırlı günler
iğneleyeci dili bir kenara bırakırsan saygı görmeye başlarsın etrafındanCidden sunduğunuz argüman bu mu? Ben cep telefonundan bahsediyorum. Sizin dediğiniz sorunların PC laptop gibi ürünlerde bazen olabiliyor. Her üründe her sorun olabilir, ben bunu da inkâr etmiyorum.
Yani sizin mantığınızla bakacaksak ben 4-5 civarı telefon sipariş verdim (son 10 yıl içinde) hiçbirinde sorun çıkmadı. Yani bu internet sitelerinin kusursuz olduğunu mu gösteriyor? Hayır. Veya fiziki mağazalardan alınca %100 kusursuz olacak mı diye bir şey var mı? Hayır yine yok.
Son olarak sizi yargilamiyorum diye beyefendiye en altta yazmıştım, yorumumu okudunuz mu bilmiyorum ama. Ve evet isteyen istediği yerden alır. Ona diyeceğim yok. Onu sabote etmedim, yanlış yonledirmedim veya önünü engellemedim. Sadece merak ettim, neden aldığını sordum.
Son olarak internet sitelerini kötüleyip 4 kere laptopu internetten almanız da cidden ayrı bir ironi.
Açıklayıcı olmuştur umarım. Onu yargılamadığımı, sadece soru sorduğumu en azından şimdi anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Size de hayırlı günler.
En son Samsung e250 yi telefoncudan almıştım. Neden çekinceleri var anlamış değilim. Telefoncular daha çok geçiriyor.Ya dostum kusura bakma da neden internet varken Teknosa, Media Markt gibi dükkanlardan alırsın ki? İnterneti, sıcak fırsatları bilmeyen birisin diyeceğim ama onu da biliyorsun. Telefon uzun zamandır 40k. Yani bilmiyorum görünce sinirleniyorum. Sende kusura bakma ama.
Bunu sana yazma sebebim ciddi anlamda merak etmemden dolayı. Bunun özel bir nedeni var mı yani pahalı almanızın? Psikolojik olarak düşüncenizi merak ediyorum. Yani pahalı alınca mutlu mu oluyorsunuz veya neden böyle düşündünüz ? Sadece merak ediyorum. Yargilamiyorum.