Neler Yeni

Samsung S24 mü S25 mi

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
murat
yarın akşam fiyatlar belli olur ona göre yorum yapmak lazım

şahin doğan

80+ Platinum
gayette var kamera olarak mesela büyük bi değişim yaşadı ayrıca dediğiniz değişimlerde son derece önemli ve bunlarıda geçtim sizin dediğini bi iki modelle sınırlı diğer dediklerimide okuyun derim fanboyluk yapmayın derim eğer bi tartışma yapıcaksa bütün cümlelerimize yapalı bi yeri kafamıza göre baz almayalım
S22 ile S23'ün kameraları birebir aynı. Önce savunduğun şeyin ne olduğunu öğrenmen lazım. Telefon piyasasında neredeyse son 5 yılda markalara bağlı olmadan gelişen işlemciler dışında net bir değişim yok. Her markada böyle neredeyse. S22, S23, S24 ve S25'in kameraları aynı. S20 Ultra'dan beri ana kamerada sadece 1 kere sensör değişti denilebilir. Bütün sensörler bir diğerinin adı değiştirişmiş, 1.33 ve 1.3" boyutundaki sensörler. S25 Ultra'da da aynısı olacak. aynen 1-2 model ile sınırlıymış dediklerin.
Samsung'dan daha büyük sensör kullanan apple'dan önce Samsung'un sensör değiştirmesi lazım gibi.
Snapdragon ile anlaşma yapıp Samsung'a özel hız aşırtılmış işlemciden öncede cihazlarındaki termal başarıma bağlı olarak yaşanan performans kayıplarına, yazılımlarının oyun stabilitesine ve oyun performanslarına da öncelik verirlerse iyi olur.
Fanboyluk yapma demeden önce biraz araştırma lütfen. Bari kanıtlanabilir şeyler ile karşılık ver.

şahin doğan

80+ Platinum
Evet arkadaşlar, merhabalar. Yıllardır kullandığım telefon bayağı eskidi. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Normalde S24 256 GB alacaktım, ama güvenilir satış yerlerinde fiyatını yaklaşık 42 bin TL civarında gördüm. Amazon'da 128 GB olanı 34 bin TL'ye satılıyor onu almayı düşünüyordum. Ancak, S25'in çıkacağını duydum. S25 almayı düşünüyorum. Sizce özellik olarak arada çok fark olur mu? Fiyat farkına değer mi çıktığında?
S24'ün Samsung sitesinde satış fiyatının 44.499, S25 bence 49.999'dan aşağı çıkması zor. Bütçene uyarsa alınabilir ama 1-2 ay bekleyip mantıklı fiyatlara indiğinde almak çok daha mantıklı.

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Sedat Eren
S24'ün Samsung sitesinde satış fiyatının 44.499, S25 bence 49.999'dan aşağı çıkması zor. Bütçene uyarsa alınabilir ama 1-2 ay bekleyip mantıklı fiyatlara indiğinde almak çok daha mantıklı.
hocam zaten öyle yapacağım gibi ama incelemelerde s25 alacağınıza s24 alın derlerse s24 alırım

şahin doğan

80+ Platinum
hocam zaten öyle yapacağım gibi ama incelemelerde s25 alacağınıza s24 alın derlerse s24 alırım
Beklenen en net değişim sadece işlemci. İşlemci net bir şey katar ama çıkış fiyatı sadece işlemcinin değişimi için değmeyecek bence. acil ihtiyaç yoksa 1-2 ay bekleyip S25 almak, S24 almaktan daha mantıklı olacaktır.

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Sedat Eren
Beklenen en net değişim sadece işlemci. İşlemci net bir şey katar ama çıkış fiyatı sadece işlemcinin değişimi için değmeyecek bence. acil ihtiyaç yoksa 1-2 ay bekleyip S25 almak, S24 almaktan daha mantıklı olacaktır.
hocam s24 ile s23 arasında da fark yok dediler ama s25 de işlemci snapdragon elite olursa cidden alınır

şahin doğan

80+ Platinum
hocam s24 ile s23 arasında da fark yok dediler ama s25 de işlemci snapdragon elite olursa cidden alınır
S23 ile S24 arasında net fark yoktu. Dediğim gibi işlemci 8 elite gelirse fark olur ama bu fark çıkış fiyatı 50K gibi bir şey olursa değmez diyorum sadece. Beklenip alınırsa mantıklı olur.

BabaVoss7

80+ Silver
S25 mantıklı bence. Sonuçlara bakarsak s24 ten prk farklı olmayacak gibi. S24 te 23 lr aynı e o zaman yarı fiyatına s23 al 😂 ama s25 iyidir bence snapdragon ve elite kroniği olmazsa uzun yıllar gider ki 23 bilr iki yıl oldu taş gibi

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Sedat Eren
S23 ile S24 arasında net fark yoktu. Dediğim gibi işlemci 8 elite gelirse fark olur ama bu fark çıkış fiyatı 50K gibi bir şey olursa değmez diyorum sadece. Beklenip alınırsa mantıklı olur.
yani hocam s24 de işimi görür işlemcisi kötü sayılmaz ama bir üst modeli s25 daha iyi olur çıktıktan sonra fiyatı 40k lara gerilerse çok iyi olur 128gb olanı işimi görür zaten 1-2 oyun birde fotoğraf video zaten yedekleme yapıyorum bolca

Shourd

80+ Gold
S22 ile S23'ün kameraları birebir aynı. Önce savunduğun şeyin ne olduğunu öğrenmen lazım. Telefon piyasasında neredeyse son 5 yılda markalara bağlı olmadan gelişen işlemciler dışında net bir değişim yok. Her markada böyle neredeyse. S22, S23, S24 ve S25'in kameraları aynı. S20 Ultra'dan beri ana kamerada sadece 1 kere sensör değişti denilebilir. Bütün sensörler bir diğerinin adı değiştirişmiş, 1.33 ve 1.3" boyutundaki sensörler. S25 Ultra'da da aynısı olacak. aynen 1-2 model ile sınırlıymış dediklerin.
Samsung'dan daha büyük sensör kullanan apple'dan önce Samsung'un sensör değiştirmesi lazım gibi.
Snapdragon ile anlaşma yapıp Samsung'a özel hız aşırtılmış işlemciden öncede cihazlarındaki termal başarıma bağlı olarak yaşanan performans kayıplarına, yazılımlarının oyun stabilitesine ve oyun performanslarına da öncelik verirlerse iyi olur.
Fanboyluk yapma demeden önce biraz araştırma lütfen. Bari kanıtlanabilir şeyler ile karşılık ver.
Hocam halen dediklerimi anlamıyoraunuz bakın tek bi model üzerinde düşünüyorsunuz bunu demeye çalışıyorum appleyi beğenmeme sebebim artık değişime ayak uyduramıyor örneğin andiroid tarafında dev bi batatya istersen tank serisi mesela oyun performansı istersen redmagic rog phone kamera istwrsen vivo gibi fanstik güzelikler istersen bi çok marka katlanır telefon yapıyor kameran özeleştirilebilir istiorsan xiaomideli bi kaç modelde ekstra lens takabiliyorsun sadece bunlarda değiş android her kesime hitap ediyor örneğin düşük bütçeye yükseğe ortaya her türlü bütçye bi telefon bulursun ama iPhone'da öyle bişeyim yok bunların yanında bana demişsinizki somut aknıt buyrun içte siz bunu anlamıyorsunuz android demek s24 ultra s25 ultra demek değil androidin onlarca çeşit telefonu var yani her türlü değişim farklı modelerde markalarda yaşanabiliyor fakat apple bunu malesef artık yapamıyor ipad serisi hariç onlarda iyi m serisi çiplerle

Top Bottom