şahin doğan
80+ Platinum
Hocam sen tek bir marka ile bir çok markayı karşılaştırıyorsun. Ben markayı kendi içerisinde karşılaştırıyorum. Ben markaların yıllardır net değişimi olmadığından bahsediyorum. örneğin rog serisi, sadece işlemciye bağlı şekilde değişiyor. Sizin mantığınız ile ben iphone konuşurken ipad ve mac'i de iphone'dan sayıp değişimden bahsedebilirim.Hocam halen dediklerimi anlamıyoraunuz bakın tek bi model üzerinde düşünüyorsunuz bunu demeye çalışıyorum appleyi beğenmeme sebebim artık değişime ayak uyduramıyor örneğin andiroid tarafında dev bi batatya istersen tank serisi mesela oyun performansı istersen redmagic rog phone kamera istwrsen vivo gibi fanstik güzelikler istersen bi çok marka katlanır telefon yapıyor kameran özeleştirilebilir istiorsan xiaomideli bi kaç modelde ekstra lens takabiliyorsun sadece bunlarda değiş android her kesime hitap ediyor örneğin düşük bütçeye yükseğe ortaya her türlü bütçye bi telefon bulursun ama iPhone'da öyle bişeyim yok bunların yanında bana demişsinizki somut aknıt buyrun içte siz bunu anlamıyorsunuz android demek s24 ultra s25 ultra demek değil androidin onlarca çeşit telefonu var yani her türlü değişim farklı modelerde markalarda yaşanabiliyor fakat apple bunu malesef artık yapamıyor ipad serisi hariç onlarda iyi m serisi çiplerle