Neler Yeni

Samsung S24 mü S25 mi

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam halen dediklerimi anlamıyoraunuz bakın tek bi model üzerinde düşünüyorsunuz bunu demeye çalışıyorum appleyi beğenmeme sebebim artık değişime ayak uyduramıyor örneğin andiroid tarafında dev bi batatya istersen tank serisi mesela oyun performansı istersen redmagic rog phone kamera istwrsen vivo gibi fanstik güzelikler istersen bi çok marka katlanır telefon yapıyor kameran özeleştirilebilir istiorsan xiaomideli bi kaç modelde ekstra lens takabiliyorsun sadece bunlarda değiş android her kesime hitap ediyor örneğin düşük bütçeye yükseğe ortaya her türlü bütçye bi telefon bulursun ama iPhone'da öyle bişeyim yok bunların yanında bana demişsinizki somut aknıt buyrun içte siz bunu anlamıyorsunuz android demek s24 ultra s25 ultra demek değil androidin onlarca çeşit telefonu var yani her türlü değişim farklı modelerde markalarda yaşanabiliyor fakat apple bunu malesef artık yapamıyor ipad serisi hariç onlarda iyi m serisi çiplerle
Hocam sen tek bir marka ile bir çok markayı karşılaştırıyorsun. Ben markayı kendi içerisinde karşılaştırıyorum. Ben markaların yıllardır net değişimi olmadığından bahsediyorum. örneğin rog serisi, sadece işlemciye bağlı şekilde değişiyor. Sizin mantığınız ile ben iphone konuşurken ipad ve mac'i de iphone'dan sayıp değişimden bahsedebilirim.

EsdeathSama

80+ Bronze
s25 kesinlikle bekle, exynoslu telefona parayı bırak günah bile verilmez :)

bizim ülkede samsung ile apple aynı fiyatta olmaz tabii, samsung güzel fiyatlandırma yapıyor ama eğer s25 pahalıdan çıkarsa ikinci seçenek olarak 16 pro değerlendirebilirsin.

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Sedat Eren
s25 kesinlikle bekle, exynoslu telefona parayı bırak günah bile verilmez :)

bizim ülkede samsung ile apple aynı fiyatta olmaz tabii, samsung güzel fiyatlandırma yapıyor ama eğer s25 pahalıdan çıkarsa ikinci seçenek olarak 16 pro değerlendirebilirsin.
hocam bütçem 40-50 k yı geçmez

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Gökhan
gayette var kamera olarak mesela büyük bi değişim yaşadı ayrıca dediğiniz değişimlerde son derece önemli ve bunlarıda geçtim sizin dediğini bi iki modelle sınırlı diğer dediklerimide okuyun derim fanboyluk yapmayın derim eğer bi tartışma yapıcaksa bütün cümlelerimize yapalı bi yeri kafamıza göre baz almayalım
s20 ultrada sunulan 16gb ram seçeneği ilk defa tekrar s25 ultra ile sunulacak hangi yenilikten bahsediyorsun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

40kya s25 alamazsın bence 50kden çıkar ama

EsdeathSama

80+ Bronze
Anladım hocam, farz edelim s25in fiyatı diğer samsunglara göre pahalı oldu, o durumda s25 tercih etmek biraz düşündürücü olur bence. Kaldı ki s24 türkiye ve diğer çoğu ülkedeki exynos sürümü rezalet.

iPhone bütçenizi aşıyorsa alternatif markalara bakabilirsiniz veya s25in fiyatını görmezden gelip alabilirsiniz. s24'e düşmeyin yeter :)

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Sedat Eren
Anladım hocam, farz edelim s25in fiyatı diğer samsunglara göre pahalı oldu, o durumda s25 tercih etmek biraz düşündürücü olur bence. Kaldı ki s24 türkiye ve diğer çoğu ülkedeki exynos sürümü rezalet.

iPhone bütçenizi aşıyorsa alternatif markalara bakabilirsiniz veya s25in fiyatını görmezden gelip alabilirsiniz. s24'e düşmeyin yeter :)
hocam s24 deki exynos kötümü

EsdeathSama

80+ Bronze
hocam s24 deki exynos kötümü
Snapdragon versiyonuna göre kesinlikle evet. Farklı ülkenin insanıyla aynı ürünü alıyoruz neredeyse aynı parayı veriyoruz ama onunki daha performanslı oluyor. Samsung'un bölgelere özel işlemci olayı tamamen saçmalık. Exynos 2400, s8g3 ile denk değil olsa olsa s8g2 ve s8g3 arasında bir yerdedir.

Gerek batarya gerek ağır yükte kullanım gibi senaryolarda ve hatta video kalitesinde bile fark var.

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Sedat Eren
s20 ultrada sunulan 16gb ram seçeneği ilk defa tekrar s25 ultra ile sunulacak hangi yenilikten bahsediyorsun hocam

40kya s25 alamazsın bence 50kden çıkar ama
hocam çıkış fiyatı tahmini öyle deniliyor ama sonrasında düşer diye tahmin ediyorum piyasada

Snapdragon versiyonuna göre kesinlikle evet. Farklı ülkenin insanıyla aynı ürünü alıyoruz neredeyse aynı parayı veriyoruz ama onunki daha performanslı oluyor. Samsung'un bölgelere özel işlemci olayı tamamen saçmalık. Exynos 2400, s8g3 ile denk değil olsa olsa s8g2 ve s8g3 arasında bir yerdedir.

Gerek batarya gerek ağır yükte kullanım gibi senaryolarda ve hatta video kalitesinde bile fark var.
hocam o zaman 2. el s23 alırım 20-25k ya

Shourd

80+ Gold
Hocam sen tek bir marka ile bir çok markayı karşılaştırıyorsun. Ben markayı kendi içerisinde karşılaştırıyorum. Ben markaların yıllardır net değişimi olmadığından bahsediyorum. örneğin rog serisi, sadece işlemciye bağlı şekilde değişiyor. Sizin mantığınız ile ben iphone konuşurken ipad ve mac'i de iphone'dan sayıp değişimden bahsedebilirim.
Bahsedebilirsiniz bende bunu diyorum zaten mac olmaz ama ipad olur çünkü oda mobil bi cihaz zaten belirtim ipad serisi iyi ama iphonede kötü rogıda örnek verdim ayrıca burda olayımıız marka değil ben en başından beri samsung demiyorum android diyorum siz eğer iki markayı karşılatırsanız bu android cihazlara büyük bi dezantaj olur android cihazlar çeşitli bu onun özelliği

EsdeathSama

80+ Bronze
hocam çıkış fiyatı tahmini öyle deniliyor ama sonrasında düşer diye tahmin ediyorum piyasada

hocam o zaman 2. el s23 alırım 20-25k ya
Telefondan ne beklediğinize göre s23te memnun eder hocam. Günlük işlerinizi hallediyorsanız, ağır oyunlar oynamıyorsanız a54 bile yeter.
Çok beklentiniz yoksa s23 alıp kalan parayı cebinize koyabilirsiniz.

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Sedat Eren
Telefondan ne beklediğinize göre s23te memnun eder hocam. Günlük işlerinizi hallediyorsanız, ağır oyunlar oynamıyorsanız a54 bile yeter.
Çok beklentiniz yoksa s23 alıp kalan parayı cebinize koyabilirsiniz.
hocam benim için kamera önemli 1-2 oyun oynarım eğlencesine uzun ömürlü olsun yeter

EsdeathSama

80+ Bronze
hocam benim için kamera önemli 1-2 oyun oynarım eğlencesine uzun ömürlü olsun yeter
Kamera olarak samsung ultra-iphone pro telefon almıyorsanız yeni modellerin hepsi aynı zaten. O yüzden fazla para vermeye gerek yok bence. S23 sizi fazlasıyla memnun eder gibi.
Yinede S25i beklemek isterseniz ve aceleniz yoksa bir şey kaybetmezsiniz.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
murat
hocam s24 fiyatı 30k ya inebilir belki s25 en dib amazonda fln 40k olsa basarım parayı
ben de öyle düşünüyorum s24 34k şu an s25 40-45 arası olursa alacağım daha üstü olursa s24 alacağım

Top Bottom