Samsung s24 ultra donuyor

ben 28 Nisan'da güncelleme gelince direk yükselttim yd için emin değilim ama kayıt yapılmadıysa gelmiyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen
Ben kayıt yaptırdım. Zaten şuan kayıtlar kapalı alan varsa elinde patladı.

acaba güncelleme geldiğinde yaparsam kayıt gidermi o da sıkıntı benim içim

sizce bu sorunlar düzselirmi güncelemeden sonra?
düzelir bence

sizdede böyle sorunlar oluyomu hocam özellikle instagramda reels izlerken bazı videolar tam yüklenmiyor yeşil pikseller oluşuyor vs
pikselleşme yokta bazen vidolar yarıda kalıyor bendede ileri geri kaydırıp tekrar aynı vidoyu acınca gene aynı şey oluyor ama güncellemden sonra oldumu hiç hatırlamıyorum yalan olmasın

pikselleşme yokta bazen vidolar yarıda kalıyor bendede ileri geri kaydırıp tekrar aynı vidoyu acınca gene aynı şey oluyor ama güncellemden sonra oldumu hiç hatırlamıyorum yalan olmasın
aynen hocam tam demek istedigimi dediniz videolar tam yüklenmiyor yukarı aşşağı kaydırınca düzeliyor

Ben kayıt yaptırdım. Zaten şuan kayıtlar kapalı alan varsa elinde patladı.

acaba güncelleme geldiğinde yaparsam kayıt gidermi o da sıkıntı benim içim

düzelir bence
onu bilmiyorum işte iyice araştırmak lazım sanırım imeilini aldıgınız cıhazdan guncelleme yapılırsa elinizdeki cihaz gg olur ama yanlış biliyoda olabilirim dediğim gibi iyice araştımak lazım kullanan kişilere falan sorun sanırım şu arkadaşlarda vardı @NaberlaneNEsbAtUr @Yavuz Sultan Selim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen hocam tam demek istedigimi dediniz videolar tam yüklenmiyor yukarı aşşağı kaydırınca düzeliyor
bendede vardı ama düzeldimi emin değilim dikkat etmedim hiç

onu bilmiyorum işte iyice araştırmak lazım sanırım imeilini aldıgınız cıhazdan guncelleme yapılırsa elinizdeki cihaz gg olur ama yanlış biliyoda olabilirim dediğim gibi iyice araştımak lazım kullanan kişilere falan sorun sanırım şu arkadaşlarda vardı @NaberlaneNEsbAtUr @Yavuz Sultan Selim

bendede vardı ama düzeldimi emin değilim dikkat etmedim hiç
ben güncellemeyi yaptım hiçbir sorun olmadı.

birtek chatgpt de donma oldu ilk güncellediğimde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,390
Üyeler
174,864
Son üye
ahmetimdusme
Geri