Bilgisayar mühendisi öğrencisi olarak 3. sınıfta alıp 14 ay kadar kullanıp S24 Ultra almak için satmak zorunda kaldım, şimdi küçük de olsa telefondan not tutuyorum
Keşke ilk yıl alsaydım dedim. Oyun harici her işini görür. yaklaşık 500-600K arası Antutu'ya sahip bir CPU var ancak Samsung fazlasıyla kısıtlamış işlemciyi, çoğu oyunda 30FPS sabit veriyor. Yetmediğinden değil, Samsung kendi kısıtlamış maalesef ancak bu kısıtlama günlük kullanımda yok. Günlük kullanımda (sosyal medya, not tutma vb.) 1 kez bile donup kastığını hatırlamıyorum. Ekranı 3'e bölüp 3 farklı uygulama kullanırken bile sorun çıkarmıyor, CPU cihaza yeterli yani ama oyun oynamayı unut diyebilirim
Kasım 2023'te ilk çıktığı hafta Buds FE hediyesi ile 13K'ya almıştım. Geçen ay 1K'lık aksesuarı ile (Kılıf + kalem ucu) 12K'ya sattım. 14K bence güzel rakam.
Kendi kalem ucu silikon ve hem plastik uca göre biraz daha az kayıyor hem de biraz çabuk ölüyor. İnternette 200-250TL'ye plastik uçlar satılıyor onlar daha iyi kayıyor tavsiye ederim. Plastik ancak ekranı da çizmiyor merak etme. Hiç ekran koruyucu kullanmamama rağmen ışık altında zorla gözüken 3-5 çizik harici ekrana da bir şey olmadı onca süre boyunca
Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin hocam. Şimdiden hayırlı olsun