AvengedSevenfold
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 135
- İsim
- Kaan
Selam arkadaşlar,aylardır Galaxy Core 2 telefonu diriltip işlevsel hale getirmeye çalışıyorum.Denemediğim rom kalmadı.Telefonu kurmaya çalışırken sürekli art arda çöküp duruyor tüm uygulamalar aşağıdaki gibi,telefonun kurulumunu yapmama engel oluyor.Telefonu factory modla açıp hard reset dahi atamıyorum çünkü no command hatası alıyorum hiçbir tuş kombinasyonuyla factory reset kısmına gelmiyor.Odin kullanarak rom atmaya çalışıyorum,rom yüklense de telefon sürekli çöktüğü için açılmıyor.Bu sorunun sebebi ne olabilir ? Telefonu resetlemeden önce gayet düzgün bir biçimde çalışıyordu.
Telefon Android 4.4.2 KitKat sürümü kullanıyor normalde.Acaba yüklediğim romla alakalı bir durum olabilir mi ? TWRP yüklemeye çalıştım daha önce onu da yükleyemedim.Bu aşağıdaki videonun çözümü ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.
Telefon Android 4.4.2 KitKat sürümü kullanıyor normalde.Acaba yüklediğim romla alakalı bir durum olabilir mi ? TWRP yüklemeye çalıştım daha önce onu da yükleyemedim.Bu aşağıdaki videonun çözümü ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.