Neler Yeni

Samsung space 144hz 4ms alınır mı?

Bergee

80+ Silver
Ghosting denilen şey tam olarak ne
Hocam şöyle ki fareyi hareket ettiriyorsunuz arkasından farenin izleri geliyor ya bu ghosting çok fazla iz oluyorsa ghost çoktur. Va panellerde kesinlikle olan bir şey.

H4ka4n

80+ Bronze
Ghosting denilen şey tam olarak ne
Hocam şöyle ki fareyi hareket ettiriyorsunuz arkasından farenin izleri geliyor ya bu ghosting çok fazla iz oluyorsa ghost çoktur. Va panellerde kesinlikle olan bir şey.
Sadece panel lede alakalı değil diye biliyorum monitörün gecikme oranı hertz oranıyla çok alakasızsa ghosting oluyor sanırsam yanlışım varsa düzeltin

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Benim laptop ips ekran mouse oynatirken iz çıkıyor o windowsun özelliği değil mi? İmleç arkasında hoş bir iz bırakarak ilerliyor

Bergee

80+ Silver
Benim laptop ips ekran mouse oynatirken iz çıkıyor o windowsun özelliği değil mi? İmleç arkasında hoş bir iz bırakarak ilerliyor
Örnek olarak fareyi verdim hocam :D Bunu oyun oynarken görsellerin iz gibi arkadan gelmesi diyeyim daha iyi anlamanız için.

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
Ms olarak sorun yok piyasada 1 ms diye geçen çoğu monitör mprt yani orijinal 1 ms değil panel olarak markadan markaya değişiyor kalite va panel olupda mis gibi olan monitörler de var ghosting den kusturanda bu monitörü hiç bilmiyordum nasıl biseydir çok emin değilim
Sonuna kadar katılıyorum.Alıp 1 ms diye havalara girdiğiniz çoğu monitör en az 30-40 ms :)

Bergee

80+ Silver
Sonuna kadar katılıyorum.Alıp 1 ms diye havalara girdiğiniz çoğu monitör en az 30-40 ms :)
Ya zaten öyle olması gerekiyor hocam 1ms monitörü o fiyatlara satarlar mı?

Top Bottom