Samsung SSD Garantiye Yollayacağım

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,511
Arkadaşlar write hızım düşük çıkıyor samsungu aradığımda 1 2 şey yaptırdılar sonra düzelmeyince aldığınız yer ile iletişime geçin dediler fakat aldığın yer bana şunu attı
1597246369691.png

Ürününüzü distiribütör firmaya gönderebilirsiniz. Bunları yazıp bunu atmış ve arena adlı bir yer neden samsungun teknik servisi felan değil güvenmeli miyim ?

Arkadaşlar write hızım düşük çıkıyor samsungu aradığımda 1 2 şey yaptırdılar sonra düzelmeyince aldığınız yer ile iletişime geçin dediler fakat aldığın yer bana şunu attı
Alıntıyı görüntüle
Ürününüzü distiribütör firmaya gönderebilirsiniz. Bunları yazıp bunu atmış ve arena adlı bir yer neden samsungun teknik servisi felan değil güvenmeli miyim ?
Ne kadar dusuk

Samsung bence güvenilirdir
Yazdığımı tam okudunuz mu bilmiyorum fakat dedikleri arena sitesi hakkında samsung teknik servisidir gibi bir şey yazmıyor ve bilmediğim bir firmaya %100 güvenli bir şekilde ssdmi emanet etmemi beklemeyin.
Sanırım ssd ısınınca hızı düşüyor.

Yazdığımı tam okudunuz mu bilmiyorum fakat dedikleri arena sitesi hakkında samsung teknik servisidir gibi bir şey yazmıyor ve bilmediğim bir firmaya %100 güvenli bir şekilde ssdmi emanet etmemi beklemeyin.
Sanırım ssd ısınınca hızı düşüyor.
O zaman orayi iyice arastirin

O zaman orayi iyice arastirin
Sorun araştırmak değil samsungla iletişime geçtiğimde ilgilenmiyorlar bile adamları şimdi arayıp sıcaklık yükselince oluyor desem yine aynı robot gibi aldığınız yer ile iletişime geçin diyecekler.

Birdaha test yapin

Birdaha test yapin
Sıcaklıklar 35-36 gibi değerlere düştüğünde hız testi yapıcna normal çıkıyor fakat 45lere ulaşıyor hız testi bitince sonra tekrar yapınca sıcakken direkt olarak 370 çıkıyor tekrar 35e düşünce yapınca yüksek çıkıyor

Arena bilgisayar muhtemelen ürünü satın aldığın veya ürünü satıl aldığın yere tedarik eden firma

Arena bilgisayar muhtemelen ürünü satın aldığın veya ürünü satıl aldığın yere tedarik eden firma
Dediğinizi fazla anlamadım fakat aldığım yerin distirübütörüymüş ama güvenmiyorum fazla garanti dışı yaparlar vs diye

Geri