Samsung Tab A7 32gb vs 64gb

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,632
Sa arkadaşlar iki derede bir arada kaldım, arada 600 TL kadar Bir fark var ve ikisini de alabiliyorum. Fakat 600 TL ciddi bir rakam, pubgm, pubgm lite, otobüs simulatör ultimate, critical ops, minecraft, Roblox vesaire oynayacağım pes 21 felan filan cart curt işte. Sizce 32 mi yoksa 64 mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tükenmiş stok bekleyeceğim.

Sa arkadaşlar iki derede bir arada kaldım, arada 600 TL kadar Bir fark var ve ikisini de alabiliyorum. Fakat 600 TL ciddi bir rakam, pubgm, pubgm lite, otobüs simulatör ultimate, critical ops, minecraft, Roblox vesaire oynayacağım pes 21 felan filan cart curt işte. Sizce 32 mi yoksa 64 mü?

sonradan sd kart alıp kapasiteyi arttırabilirsin bence 32 al

600 tl fiyat farkı çok fazla. 32 lik mantıklı görünüyor.
Ayrıca çok uygundan almayacaksanız önermem. Tft panel var, görüntüsü keskin ama video izleme işlerinde renkler keyfinizi kaçırabilir.

600 TL fiyat farkı çok fazla. 32 lik mantıklı görünüyor.
Ayrıca çok uygundan almayacaksanız önermem. Tft panel var, görüntüsü keskin ama video izleme işlerinde renkler keyfinizi kaçırabilir.
Çok video izlemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,136
Üyeler
188,206
Son üye
Rude_b34rd
Geri