Neler Yeni

Yardım Samsung Tab A7 si olan bakabilir mi?

En İyi Cevap
3
Merhaba tabletimin şarj aletini kaybettim internetten orijinalini bulmakta zorlandım elinde olan var ise şarj aletinin modelini söyleyebilir mi?

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Orjinal kullanma zaten çöp Watt ı düşük bende de o tabletten var aldığım gibi bauses 20 w hızlı şarj adaptörü ve typ C kablosu aldım

Son düzenleme:
  • Üzgün
Reaksiyonlar: B0ra

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Ama dilerseniz kutunun içinden çıkan orjinal jelatinli sıfır adaptörü satabilirim , tavsiye etmem ama hızlı şarj adaptörü alın

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal kullanma zaten çöp Watt ve mah I düşük bende de o tabletten var aldığım gibi bauses 20 w hızlı şarj adaptörü ve typ C kablosu aldım
Hocam elimde zaten kaliteli bir adaptör ve kablo var ancak onlarla şarj ettiğimde çok yavaş şarj alıyor dolma süresine 40 saat falan diyor. Hatta şarjdayken şarjı azalıyor. orijinal şarj aleti zaten 15w tablette maks 15w destekliyor diye biliyorum mah ı ilk defa duydum şarj süresini ne kadar etkiliyor? Neyse orijinal şarj aleti elinizde var ise modelini söyleyebilir misiniz?
Cihazınız kaç yılında üretildi?
2020 yılında üretilen SM-T507 modeli (SM-T500 ile aynı)
Ama dilerseniz kutunun içinden çıkan orjinal jelatinli sıfır adaptörü satabilirim , tavsiye etmem ama hızlı şarj adaptörü alın
Anladım önerdiğiniz bir model var mı? Ayrıyeten orijinal şarj aletinin modelini söyleyebilir misiniz fiyatlarına bakmak istiyorum.

• Beğen

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Hocam elimde zaten kaliteli bir adaptör ve kablo var ancak onlarla şarj ettiğimde çok yavaş şarj alıyor dolma süresine 40 saat falan diyor. Hatta şarjdayken şarjı azalıyor. orijinal şarj aleti zaten 15w tablette maks 15w destekliyor diye biliyorum mah ı ilk defa duydum şarj süresini ne kadar etkiliyor? Neyse orijinal şarj aleti elinizde var ise modelini söyleyebilir misiniz?

Anladım önerdiğiniz bir model var mı? Ayrıyeten orijinal şarj aletinin modelini söyleyebilir misiniz fiyatlarına bakmak istiyorum.
Ben bauses Süper si kullanıyorum çift taraflı typ C kablosuyla beraber çok daha hızlı ediyor

B0ra

80+ Bronze

A7 LTE modeli yani doğru mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada 2016, 2017 ve 2018 için olanlar var. İşinize yarar mı bilmiyorum.
Birde bu ürün var. Orjinal gibi duruyor.

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam.
Ben bauses Süper si kullanıyorum çift taraflı typ C kablosuyla beraber çok daha hızlı ediyor
Anladım hocam bu biraz pahalı geldi hemde type c giriş pek işime gelmiyor. Almışken bari 33w alayım telefonumda da kullanırım bana önerebileceğiniz bir şarj aleti var mıdır?

Burada 2016, 2017 ve 2018 için olanlar var. İşinize yarar mı bilmiyorum.
Birde bu ürün var. Orjinal gibi duruyor.
Hocam samsungun kendi sitesinde pahalı oluyor. Akakçedeki de orijinal değil. Arkadaşın dediği mantıklı geldi kaliteli bir 33w alayım diyorum buna göre bir öneriniz var mıdır?

• Beğen
Top Bottom