Neler Yeni

Samsung Tab S9 FE Wifi Çekim Gücü

iamx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
iamx
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Samsung Tab S9 FE aldım. Tablet üzerinden hız testi yapınca baya düşük değerler görüyorum ama diğer cihazlarımda hız değerleri iyi. Bunun sebebi ne olabilir? IPad Air 5. nesili de kullanmıştım aynı sorun orada da vardı. Modem ile alakalı bir durum olabilir mi? Modemim baya eski.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Samsung Tab S9 FE aldım. Tablet üzerinden hız testi yapınca baya düşük değerler görüyorum ama diğer cihazlarımda hız değerleri iyi. Bunun sebebi ne olabilir? IPad Air 5. nesili de kullanmıştım aynı sorun orada da vardı. Modem ile alakalı bir durum olabilir mi? Modemim baya eski.
Modem wifi kaç destekliyorsa tablette onu ayarla birde ghz hızını ayarlı 5ghz destekliyorsa iyi çekmesi lazım. Modem ara yüzüne de bak bazen farkıl yeni cihazlarda sınırlı hız veriyor olarak ayarlı olabiliyor.

iamx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
iamx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem wifi kaç destekliyorsa tablette onu ayarla birde ghz hızını ayarlı 5ghz destekliyorsa iyi çekmesi lazım. Modem ara yüzüne de bak bazen farkıl yeni cihazlarda sınırlı hız veriyor olarak ayarlı olabiliyor.
Tablette 2.4 GHz nasıl ayarlarım? Zaten otomatik ayarlanmıyor mu onlar? Ne de olsa 2.4 GHz wifiye bağlanıyorum.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Tablette 2.4 GHz nasıl ayarlarım? Zaten otomatik ayarlanmıyor mu onlar? Ne de olsa 2.4 GHz wifiye bağlanıyorum.
Tablet modem ne verirse onu alıyordur. Otamatiktedir. Bence modem arayüzünden kaç verdiğine bakmalısın cihaza. 5 destekliyordur modemin belki, ona ayarlarsan hızlanabilir.

iamx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
iamx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız modem/routerın (yönlendirici) modeli nedir? Birde kaç mbsn internet kullanıyorsunuz ve kaç mbsn alıyorsunuz tablette?
Modem: Airties Air 5650 V2, 35MBPS internet kullanıyorum.
Dediğim gibi modem baya eski.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tablet modem ne verirse onu alıyordur. Otamatiktedir. Bence modem arayüzünden kaç verdiğine bakmalısın cihaza. 5 destekliyordur modemin belki, ona ayarlarsan hızlanabilir.
1701085918534.png

Diğer cihazlara göre düşük internet hızı var.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Modem: Airties Air 5650 V2, 35MBPS internet kullanıyorum.
Dediğim gibi modem baya eski.
Bunu modeminize bağlarsanız İnşaALLAH sorununuz çözülecek ve wifi 6'dan yararlanabileceksiniz. Çekim ve hız sorununz kalmayacaktır İnşaALLAH. Ek olarak evinizdeki diğer wifi 5 ve wifi 6 cihazlarda da wifi 5'i ve 6'yı kullanabileceksiniz İnşaALLAH.

• Beğen
Reaksiyonlar: iamx

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler