Samsung Tab S9 FE Wifi Çekim Gücü

iamx

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Samsung Tab S9 FE aldım. Tablet üzerinden hız testi yapınca baya düşük değerler görüyorum ama diğer cihazlarımda hız değerleri iyi. Bunun sebebi ne olabilir? IPad Air 5. nesili de kullanmıştım aynı sorun orada da vardı. Modem ile alakalı bir durum olabilir mi? Modemim baya eski.

Normal bir durum; wifi5 veya wifi6 modem alırsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Samsung Tab S9 FE aldım. Tablet üzerinden hız testi yapınca baya düşük değerler görüyorum ama diğer cihazlarımda hız değerleri iyi. Bunun sebebi ne olabilir? IPad Air 5. nesili de kullanmıştım aynı sorun orada da vardı. Modem ile alakalı bir durum olabilir mi? Modemim baya eski.
Modem wifi kaç destekliyorsa tablette onu ayarla birde ghz hızını ayarlı 5ghz destekliyorsa iyi çekmesi lazım. Modem ara yüzüne de bak bazen farkıl yeni cihazlarda sınırlı hız veriyor olarak ayarlı olabiliyor.

Modem wifi kaç destekliyorsa tablette onu ayarla birde ghz hızını ayarlı 5ghz destekliyorsa iyi çekmesi lazım. Modem ara yüzüne de bak bazen farkıl yeni cihazlarda sınırlı hız veriyor olarak ayarlı olabiliyor.
Tablette 2.4 GHz nasıl ayarlarım? Zaten otomatik ayarlanmıyor mu onlar? Ne de olsa 2.4 GHz wifiye bağlanıyorum.

Tablette 2.4 GHz nasıl ayarlarım? Zaten otomatik ayarlanmıyor mu onlar? Ne de olsa 2.4 GHz wifiye bağlanıyorum.
Tablet modem ne verirse onu alıyordur. Otamatiktedir. Bence modem arayüzünden kaç verdiğine bakmalısın cihaza. 5 destekliyordur modemin belki, ona ayarlarsan hızlanabilir.

Kullandığınız modem/routerın (yönlendirici) modeli nedir? Birde kaç mbsn internet kullanıyorsunuz ve kaç mbsn alıyorsunuz tablette?
Modem: Airties Air 5650 V2, 35MBPS internet kullanıyorum.
Dediğim gibi modem baya eski.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tablet modem ne verirse onu alıyordur. Otamatiktedir. Bence modem arayüzünden kaç verdiğine bakmalısın cihaza. 5 destekliyordur modemin belki, ona ayarlarsan hızlanabilir.
1701085918534.png

Diğer cihazlara göre düşük internet hızı var.

Modem: Airties Air 5650 V2, 35MBPS internet kullanıyorum.
Dediğim gibi modem baya eski.
Bunu modeminize bağlarsanız İnşaALLAH sorununuz çözülecek ve wifi 6'dan yararlanabileceksiniz. Çekim ve hız sorununz kalmayacaktır İnşaALLAH. Ek olarak evinizdeki diğer wifi 5 ve wifi 6 cihazlarda da wifi 5'i ve 6'yı kullanabileceksiniz İnşaALLAH.

• Beğen
Reaksiyonlar: iamx
  • Beğen
Reaksiyonlar: iamx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,226
Üyeler
184,124
Son üye