Neler Yeni

Samsung tab s9 mu iPad Air M2 mi?

Smetz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
Bütçe
26000
Oyun oynamak, ders çalışmak, bir şeyler izlemek yani tableti hemen hemen her alanda kullanacağım.Sizce tab s9 mu Air 6 mı almalıyım.
NOT:Tableti yazın alacağım.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,921
İsim
Mehmet Aslan
Oyun oynamak, ders çalışmak, bir şeyler izlemek yani tableti hemen hemen her alanda kullanacağım.Sizce tab s9 mu Air 6 mı almalıyım.
NOT:Tableti yazın alacağım.
hangisinin ekranı büyükse onu al. İkisi de güzel cihaz.

Smetz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkiside 11 inç

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
60 fps yeterliyse air 6 al o çok daha güçlü ama işte 120 hz var diğer tarafta ama ben iPad alırdım

husnuatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hüsnü Atik
Eğer ki korsan yayın izlemeyeceğim her şeyiyle orijinal içerikleri takip edeceğim diyorsanız iPad sorunsuz bir deneyim sunar. (inattv vb uygulama kurulumundan bahsediyorum) Bir de evinizde diğer Apple ürünleri varsa ekosisteminizi son derece verimli kullanırsınız. Diğer tarafta androidin bağlantı ve uygulama çeşitliliği bir IT'ci olarak bana daha kullanışlı bir alan sunuyor. Yani tamamen sizin kullanım amacınıza göre şekillenir.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Telefonun hangi marka ise tableti de o al kesinlikle. Apple telefonun varsa tablet de apple olsun. Dosya aktarmayı geçtim bir sürü uyumsal özelliği var. Samsungun da kendi güzel özellikleri var tablet-telefon için.

Smetz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki oyun odaklı düşünürsek ipad Air mi samsung mu (Air 60hz s9 120hz).

Top Bottom