Neler Yeni

Samsung Telefon Önerisi

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Bütçe
7500
bu bütçede en iyi samsung telefon nedir?
samsung şart arkadaşlar.

En İyi Cevap
7

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Bunun SnapDragon işlemcili olan versiyonunu öneririm. Bu bütçede en iyi bu var sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar çıkmadan S20 FE de alabilirsiniz. Tabi ki yine de SnapDragon lu modele bakmanızı öneririm.

En İyi Cevap
7
Bunun SnapDragon işlemcili olan versiyonunu öneririm. Bu bütçede en iyi bu var sanırım.

Bu kadar çıkmadan S20 FE de alabilirsiniz. Tabi ki yine de SnapDragon lu modele bakmanızı öneririm.
Telefonu ben önermedim @Nachi önerdi ona göre yorum yapalım :D

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Nachi nin dediğine göre bu:

Neden?
anneme aliyoruz hep iphone kullandi samsung kullanmak istiyor diğer androidleri sevmiyor genel olarak UI yüzünden.

exynos işlemcili j6 kullandım ve 3. yıllında insanların exynosa sövme nedenini anladım exynos almam kesinlikle

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
anneme aliyoruz hep iphone kullandi samsung kullanmak istiyor diğer androidleri sevmiyor genel olarak UI yüzünden.

exynos işlemcili j6 kullandım ve 3. yıllında insanların exynosa sövme nedenini anladım exynos almam kesinlikle
Aslında kurallara aykırı olduğu için sövmüyorum fakat kullanışlı tek işlemcisini bile görmedim ben canım sıkıldıkça zevkine fotoğraf veya video editleyen birisiyim ve hiç bir exynos işlemci beni mutlu etmedi gerek üst seviye gerek giriş seviyesi. Arkadaşımda Note 20 var. Exynos işlemcili telefonunu satıp yeni bir telefon almak istiyor ısınıyor batarya yiyor ve oda fotoğraf editleme işleriyle uğraşıyor o daha profesyonel o yüzden kalem lazım. Ve o hiç memnun değil. Kimseye önermiyorum. İsteyen önerebilir ben kötülüklerini anlatıyorum. İsteyen gene de alabilir.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
bu bütçede en iyi samsung telefon nedir?
samsung şart arkadaşlar.
S20 FE Snapdragon versiyonu ve 8/256 versiyonu al. 2000 liran da cebinde kalsın. Bütçeni aşmadan S20 FE den iyi Samsung telefon yok 😅

Top Bottom