snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
- Bütçe
- 7500
bu bütçede en iyi samsung telefon nedir?
samsung şart arkadaşlar.
samsung şart arkadaşlar.
Neden?samsung şart arkadaşlar.
Bunun SnapDragon işlemcili olan versiyonunu öneririm. Bu bütçede en iyi bu var sanırım.![]()
Samsung Galaxy S20+ Plus (SM-G985F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20+ Plus SM-G985F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Telefonu ben önermedim @Nachi önerdi ona göre yorum yapalımBunun SnapDragon işlemcili olan versiyonunu öneririm. Bu bütçede en iyi bu var sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu kadar çıkmadan S20 FE de alabilirsiniz. Tabi ki yine de SnapDragon lu modele bakmanızı öneririm.
Sd865 versiyonu Galaxy S20FE öneririm. Ülkemizde maalesef sd865 li S20 Plus satılmıyor ve exynos 990 lı olan model çok ısınıyor ve performansı amiral gemisi cihaza yakışmıyor yani S20 serisinin exynos 990 lı modeleri kesinlikle alınmaz.bu bütçede en iyi samsung telefon nedir?
samsung şart arkadaşlar.
anneme aliyoruz hep iphone kullandi samsung kullanmak istiyor diğer androidleri sevmiyor genel olarak UI yüzünden.@Nachi nin dediğine göre bu:
![]()
Samsung Galaxy S20+ Plus (SM-G985F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20+ Plus SM-G985F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Neden?
exynos işlemcili j6 kullandım ve 3. yıllında insanların exynosa sövme nedenini anladım exynos almam kesinlikleBunun SnapDragon işlemcili olan versiyonunu öneririm. Bu bütçede en iyi bu var sanırım.
Bu kadar çıkmadan S20 FE de alabilirsiniz. Tabi ki yine de SnapDragon lu modele bakmanızı öneririm.
Aslında kurallara aykırı olduğu için sövmüyorum fakat kullanışlı tek işlemcisini bile görmedim ben canım sıkıldıkça zevkine fotoğraf veya video editleyen birisiyim ve hiç bir exynos işlemci beni mutlu etmedi gerek üst seviye gerek giriş seviyesi. Arkadaşımda Note 20 var. Exynos işlemcili telefonunu satıp yeni bir telefon almak istiyor ısınıyor batarya yiyor ve oda fotoğraf editleme işleriyle uğraşıyor o daha profesyonel o yüzden kalem lazım. Ve o hiç memnun değil. Kimseye önermiyorum. İsteyen önerebilir ben kötülüklerini anlatıyorum. İsteyen gene de alabilir.anneme aliyoruz hep iphone kullandi samsung kullanmak istiyor diğer androidleri sevmiyor genel olarak UI yüzünden.
exynos işlemcili j6 kullandım ve 3. yıllında insanların exynosa sövme nedenini anladım exynos almam kesinlikle
S20 FE Snapdragon versiyonu ve 8/256 versiyonu al. 2000 liran da cebinde kalsın. Bütçeni aşmadan S20 FE den iyi Samsung telefon yokbu bütçede en iyi samsung telefon nedir?
samsung şart arkadaşlar.