Neler Yeni

Android Samsung telefonum çok ısınıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rüştü Ekinci
Herkese hayırlı günler bi sorum olacaktı samsung a10 telefona mevcudum fakat telefonun üst kısmı (arka,ön dahil) ısınıyor alt kısımda da ısınma söz konusu fakat yukarısı gibi değil kasma donma yaşanmıyor ama çok ısınıyor nedeni ne olabilir tedirgin olabilecek durum mevcut mu yoksa tamamen havaların sıcaklığı ile oluşan durum mu?

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Herkese hayırlı günler bi sorum olacaktı samsung a10 telefona mevcudum fakat telefonun üst kısmı (arka,ön dahil) ısınıyor alt kısımda da ısınma söz konusu fakat yukarısı gibi değil kasma donma yaşanmıyor ama çok ısınıyor nedeni ne olabilir tedirgin olabilecek durum mevcut mu yoksa tamamen havaların sıcaklığı ile oluşan durum mu?
At buzdolabına 5 dakika dursun yumurtalık kısmına at

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Android 11 yani oneui 3 ile kullanıyorsanız 64 bit android 13 romlardan birini yüklemenizi öneririm. Oneui 3'e gücü yetmiyor sonuçta telefonun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,788
Üyeler
165,890
Son üye
Tatanka
Top Bottom