Neler Yeni

SAMSUNG TÜRKİYE

GASTRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ÇAĞDAŞ
Merhaba arkadaşlar , samsung shoptan alınan bazı ürünlere bannerlord hediyesi verileceğine dair bir kampanya var, ancak steam keyleri vermiyorlar haberiniz olsun bu kampanya için ürün alacaksanız almayın derim
3 iş günü diyorlar 10 gün oldu benim vermediler şimdi de sitelerin de 15 iş günü yapmışlar , neden diyorum 14gün iade hakkı dolsun diye 15 güne çıkardık dediler gerisini yorumunuza bırakıyorum

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Klasik ZAMZUNG

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Tüketici hakem heyetine gidilir eğer uğraşmak isteyen olursa. Onlar çakallık yaparsa sende hakkının peşinde olacaksın. Onu vermek zorundalar öyle bir kampanya ile satiyorlarsa

GASTRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ÇAĞDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şöyle ki adamlar böyle bişey yapmaya ihtiyaç duyduysa demek ki. Suistimal edip alıp iade edip keyi kullanan çakallar olmuş. Sorun samsung da değil çakallarda yine.
kampanya koşullarında iade edilirse oyunuda iade etmen vs. denilmiş zaten, nasıl yapacak adam bunu oyunun kodunu da vermeden parasını vermesin samsung da ozaman 2-3 insan yüzünden herkesi madur edecek bir fikir ortaya koymaları manidar , peki iade hakkı bitince vermezse beni kim koruyacak samsun kendini düşünmüş ?? sonra tüketici hakları vs ugraş dur

Aboubakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Tuğrul Şayir
hocam şöyle ki diyelim aldın monitörü. kodda geldi gittin iade ettin. Paran yattı. o kod hala sendede mevcut olabilir gidersin kullanırsın paranı aldıktan sonra. Bunu yapan olmasa adamlar böyle bir sistem getirmezler.

GASTRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ÇAĞDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Samsung kötü niyetli olarak kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların kodları ile; sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan işlemlere ait oyun kodlarını iptal etme hakkına sahiptir. Bu kampanyadan faydalanılarak alınan ürünlerde iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’dan doğan istisnalar hariçtir.)

Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda tüketicinin bu kampanya sebebiyle kazandığı Steam Oyun Kodu/hakkı da iade edilmiş sayılacaktır ve yapılan kod tanımlaması da iptal edilerek yeni bir kod tanımlaması yapılmayacaktır. Kampanya sadece Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir.
hocam şöyle ki diyelim aldın monitörü. kodda geldi gittin iade ettin. Paran yattı. o kod hala sendede mevcut olabilir gidersin kullanırsın paranı aldıktan sonra. Bunu yapan olmasa adamlar böyle bir sistem getirmezler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca bir bölüm de steam kütüphanesinden oyun kaldırılacaktır diyor yaniiii ben neden madur ediliyorum sorun ne ozamn ?
dediğim gibi peki süre dolduğunda iade hakkım olmadığın da göndermezse samsung ki hiç gönderecek gibi durmuyorlar açıkcası hatta kod u alan var mı hiç bilmiyorum herkes şikayetçi instagramda vs gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

ahan da buldum bak '' Ürün iadesi veya kod değişiklik talep etmeniz durumunda size verilmiş olan kod deaktive edilecek ve oyun kütüphanenizden kaldırılacaktır. ''

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom