Samsung VA panel olarak belirtilmesinin nedeni kaliteli olması. Viewsonic de kalitelidir. Hangi monitör olduğuna göre iyi ya da kötü demek bence daha iyi olur.
2.sinde Samsung VA panel varsa bence panel açısından eşit sayılabilirler. Ama Samsung VA olduğunu göremedim ben.AOC 27" C27G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD Freesync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27" C27G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD Freesync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C27G1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Sadece panal tipi olarak hangisi sence hz falan önemli değil sadece panel olarak söylermisinGameBooster 27" GB-277GCF 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster 27" GB-277GCF 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-277GCF ITOPYA'da.www.itopya.com
C27G1 tavsiye etmem. C24G1 kullanıyorum bunda dahi fazlasıyla pikselleşme var. 27"de çok daha fazla olacaktır.AOC 27" C27G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD Freesync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27" C27G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD Freesync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C27G1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Sadece panal tipi olarak hangisi sence hz falan önemli değil sadece panel olarak söylermisinGameBooster 27" GB-277GCF 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster 27" GB-277GCF 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-277GCF ITOPYA'da.www.itopya.com
Hayır o şekilde değil. 1080p 27"de piksel sayısı boyuta göre az olduğundan pikseller çok belli olur ve rahatsız eder. Yani kare kare pikselleri sayarsınız.Piksellesme derken ölü pixel garantisi var
Ozaman gameboostermi alayım yada tavsiye edebileceğin model fiyatı bu civarlardaHayır o şekilde değil. 1080p 27"de piksel sayısı boyuta göre az olduğundan pikseller çok belli olur ve rahatsız eder. Yani kare kare pikselleri sayarsınız.
Gb önermem.Ozaman gameboostermi alayım yada tavsiye edebileceğin model fiyatı bu civarlarda
Kesinlikle bu monitörü tavsiye ederim. IPS panel çok daha iyi;Ozaman gameboostermi alayım yada tavsiye edebileceğin model fiyatı bu civarlarda