Samsung va panel vs normal va panel

SELTAED

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Samsung va panel ile normal va panelin farkı nedir hangisi daha iyidir

Samsung VA panel olarak belirtilmesinin nedeni kaliteli olması. Viewsonic de kalitelidir. Hangi monitör olduğuna göre iyi ya da kötü demek bence daha iyi olur.

Samsung VA panel olarak belirtilmesinin nedeni kaliteli olması. Viewsonic de kalitelidir. Hangi monitör olduğuna göre iyi ya da kötü demek bence daha iyi olur.

Sadece panal tipi olarak hangisi sence hz falan önemli değil sadece panel olarak söylermisin

Samsungun hangi dönem kullandığı panel belli biledeğil aoc olanın paneli daha iyidir.

Sadece panal tipi olarak hangisi sence hz falan önemli değil sadece panel olarak söylermisin
2.sinde Samsung VA panel varsa bence panel açısından eşit sayılabilirler. Ama Samsung VA olduğunu göremedim ben.

C27G1 tavsiye etmem. C24G1 kullanıyorum bunda dahi fazlasıyla pikselleşme var. 27"de çok daha fazla olacaktır.

Piksellesme derken ölü pixel garantisi var
Hayır o şekilde değil. 1080p 27"de piksel sayısı boyuta göre az olduğundan pikseller çok belli olur ve rahatsız eder. Yani kare kare pikselleri sayarsınız.

Hayır o şekilde değil. 1080p 27"de piksel sayısı boyuta göre az olduğundan pikseller çok belli olur ve rahatsız eder. Yani kare kare pikselleri sayarsınız.
Ozaman gameboostermi alayım yada tavsiye edebileceğin model fiyatı bu civarlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,550
Üyeler
190,930
Son üye
efe saisho
Geri