samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 610
vodafone payden enparaya nasıl atarım
Vodafone pay üzerinden başka bir yere transfer yapılamıyor fakat Atm den para çekilebiliyor.Hocam vodafone pay den banka hesabınıza atabiliyor musunuz acaba?
Prime üyeliğiniz bitsin yani yenilemeyin ardından kodu kullanabiliyorsunuz.Dostlar bu amazon kodunu şuan kullandığım amazon prime aboneliğine ekleyebiliyormuyuz?
Hayır.Önceden kaydolmuştum, ama doğrulamadım. Şimdi doğrulasam işe yarar mı?
Hangi siteden nasıl yapacağız hocam
İstediğiniz her yerden alışveriş yapabilirsiniz.Konu sahibine teşekkürler bana da yattı ancak nerden nasıl alışveriş yapılabilir bilen biri yazabilir mi rica etsem
teşekkürlerİstediğiniz her yerden alışveriş yapabilirsiniz.
İnternet üzerinden alışveriş yaparken sanal kartınızı,fiziksel olarak alışveriş yaparken QR ile ödeme yapabilirsiniz.
kanka beynogame üzerinden alışveriş flan yapılmıyor hata veriyor sürekliİstediğiniz her yerden alışveriş yapabilirsiniz.
İnternet üzerinden alışveriş yaparken sanal kartınızı,fiziksel olarak alışveriş yaparken QR ile ödeme yapabilirsiniz.
birde başka sitelerde deniyeceğim ancak internet alışverişi olarak geçiyorBynogame üzerinden direkt olarak alışveriş yapılmıyor.Bakiye yükleyip sonra alışveriş yapılıyor.Ben hiç denemedim fakat belki işlem bakiye yükleme olarak geçtiği için izin verilmiyordur.
başka sitelerde oluyor bu arada yükleme yaptı xdBynogame üzerinden direkt olarak alışveriş yapılmıyor.Bakiye yükleyip sonra alışveriş yapılıyor.Ben hiç denemedim fakat belki işlem bakiye yükleme olarak geçtiği için izin verilmiyordur.