Android Samsung Z Fold 7 Mi Yoksa S26Ultrayımı beklemek?

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar, Normalde Apple kullanıyordum ama Apple şu an fiyatlarından dolayı biraz fazla canımı sıkmaya başladı ve Samsung’a geçme kararı aldım ama aklım biraz karıştı. Samsung Z Fold 7 almayı ya da S26 Ultra’yı beklesem diye düşünüyorum, sizin önerileriniz neler acaba? Çok teşekkür ederim şimdiden.

z fold benim gördüğüm en iyi telefon hem tasarım hemde teknik olarak 25 26 arası değilde 25 27 arası ben teknolojide büyük artış bekliyorum
1 sene donanıma büyük etki etmez özellikle şu yıllarda

Bence kasım ayını bekle indirim olabilir veya ocağı bekleyip s26 ya bakabilirsin ama fiyatlar yükselebilir.

Fold serilerinde şu an iç ekranın hâlâ çok narin, çizilmeye müsait olması bence sorun.

Fold serilerinden s-pen desteği kaldırılması sıkıntı.

Kamera kitinin ultraya yetişememesi ufak eksiklik.

Tasarım ve keyif ön plandaysa fold 7 düşünebilirsin, şahsen hiç fold kullanmadığım için git al gibi bir tavsiye veremem. S26U herhangi bi kronikle gelmezse donanım olarak dolu ve tatmin edecek bir cihaz olacaktır.

OneUI 8/Android 16 ile side loading ve boot loading işi yaş iş. Apple'dan gelirken senin için elzem bir ihtiyaç olacağını sanmam ama ilerisi için aklında olsun.

s26nın ekranı ve işlemcisi çok gelişecek bence s26 bekle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ama bi yabancıdan gördüğüm haberlere göre S26U 2 ay ertelenebilir deniyor.
aslı yoksa yalandır muhtemelen şubatta türkiyede satışa çıkar bence

z fold benim gördüğüm en iyi telefon hem tasarım hemde teknik olarak 25 26 arası değilde 25 27 arası ben teknolojide büyük artış bekliyorum
1 sene donanıma büyük etki etmez özellikle şu yıllarda
işlemci olarak %30 fark büyük bayağı bence ama ben s23ten geçeceğim için %300 fark olacak orası ayrı :D

s26U kesinlikle beklenir, kamera lenslerinde değişim bekleniyor ve içinde sd elite gen5 gibi canavar bir işlemci ile gelecek.

s26U kesinlikle beklenir, kamera lenslerinde değişim bekleniyor ve içinde sd elite gen5 gibi canavar bir işlemci ile gelecek.
kamerada 25e kıyasla büyük bir değişim yok ama 500 mp sensöre hızlı geçseler keşke

S26U 5000mah ile gelirse satmaz
5000 mah o ekran ve işlemciyle gayet yeter 60w da gayet yeterli bence diğer özellikler için değer

S26U 5000mah ile gelirse satmaz
Hocam yazılımı oturtursalar çokta önemi yok. Xiaomi 7500Mah batarya koydu iphone 17 pro max den sadece 5dk fazla dayanabildi. Büyük batarya her zaman büyük süreler anlamına gelmiyor yazılım çöpse.

s26nın ekranı ve işlemcisi çok gelişecek bence s26 bekle

aslı yoksa yalandır muhtemelen şubatta türkiyede satışa çıkar bence

işlemci olarak %30 fark büyük bayağı bence ama ben s23ten geçeceğim için %300 fark olacak orası ayrı :D
1760781410502.webp
?
%30 fark yoktur ya siz antutu puanına mı bakıyorsunuz

kamerada 25e kıyasla büyük bir değişim yok ama 500 mp sensöre hızlı geçseler keşke

5000 mah o ekran ve işlemciyle gayet yeter 60w da gayet yeterli bence diğer özellikler için değer
Vivo x200 ultra serisinde sensör olarak sony kullanırken, s25U ana kamerada hp2 kullanıyor. Şaka gibi bir durum :D

Son düzenleme:
Geri