Neler Yeni

Sana söz Bay Kemal gelecek bu fiyatlar düşecek etiketler görülmeye başlandı

CHP iktidar olduktan sonra koalisyon tartışmaları başlayacak ve ülke uzun süre bu konuyla uğraşacak.

Kaynak: önceki iktidarlar.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ülke ne zaman TL ile yurtdışına ürün veya başka bir şey satabilirse o zaman paranız değerlenir aksi halde hiç umut yok.

Kuveyt parasını örnek alalım. Adamlar dolarla yutdışına petrol satışı yapsaydı şimdi 6-7 bandında gezerdi paraları dolara karşılık.
Ama 1 dolar adamların 30 kuruşuna beraber.

Şimdiki durumda ülke başına kim geçerse geçsin para sorununu çözemezsiniz.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hiç bişiyi düzeltemez bu adam

Dishonred

80+ Bronze
Hemen hemen tüm ekonomistler aynı görüşte: seçim sonrası iktidar değiştiği zaman dolar uçuşa geçecek.

Megan

80+ Silver
Megan olsaydı şimdi terör güzellemesi yapıp akpyi savunurdu. Bu ekonomik durumun düzelmesi yıllar alır, teşekkürler reis
Sen iyi misin olmadığım konularda bile arkamdan saçmalıyorsun? Sakin ol bir parti birkaç doğru eleştiri yaptım diye bu kadar dert edinmene gerek yok.
Chp klasiği zaten işi daha da batırıp eskilerin batırdığını topluyoruz demek. Madem kısa zamanda düzelteceğiz diye vaat veriyorlarsa sonra düzeltemeyince de sorun büyük o yüzden daha düzelmedi demesinler.

Bu da bir örnek. Bu arada istanbulda 5 yılda düzelemeyecek kadar sorun olsa bile burda demek istediğim halkın gözünü boyamak için olmayacak vaatler verilmesi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ekonomi zaten kötü durumda , nasıl enflasyon canavarını yenebilecekler?
Mantıklı ve çok mantıklı adım atması lazım eğer Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa.
Çözülmesi kolay bir durum olsa zaten şuanki iktidar da ekonomimin bozulmasını istemez ki zaten bu seçimde iktidarın en büyük oy kaybı da bana kalırsa ekonomiden ötürü olacak.

Megan

80+ Silver
Mantıklı ve çok mantıklı adım atması lazım eğer Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa.
Çözülmesi kolay bir durum olsa zaten şuanki iktidar da ekonomimin bozulmasını istemez ki zaten bu seçimde iktidarın en büyük oy kaybı da bana kalırsa ekonomiden ötürü olacak.
Çok doğru. Muhaliflerin tek kozu ekonomi zaten. Bunun dışında büyük kozları yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

meganın yine terör demesine alışmışım göremeyince bi değişik geldi ama bu etiketlerde hayal biraz
Harbi değişiksiniz olmadığım konularda bile arkamdan konuşuyorsunuz :D
Üstte iskendere de demiştim birkaç doğru eleştiri yaptım diye bu kadar takmayın bana

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Çözülmesi kolay bir durum olsa zaten şuanki iktidar da ekonomimin bozulmasını istemez ki
Emi misin hocam. :D
İyi bir ekonomist biri yenebilir diye düşünüyorum örneğin Daron Acemoğlu veya Ali Babacan.
iktidarın en büyük oy kaybı da bana kalırsa ekonomiden ötürü olacak.
Zaten Max %30-35 civar oyları var baya düştüler.

Top Bottom