Dans aga gaz pedalKılıçdaroğlunun iktidara gelince ülkeyi nasıl batıracağını bildiğimiz için Muharrem İnce gibi alternatiflere yöneliyoruz kötünün iyisi mantığıyla yönetici seçen bir ülkeyiz çok bir şey beklememek lazım
Dans aga gaz pedalKılıçdaroğlunun iktidara gelince ülkeyi nasıl batıracağını bildiğimiz için Muharrem İnce gibi alternatiflere yöneliyoruz kötünün iyisi mantığıyla yönetici seçen bir ülkeyiz çok bir şey beklememek lazım
HDP aday çıkarmıyorsa bunların oyunu 2 büyük partiden birini kullanmak ister doğal olarak çünkü kazanmanın seçeneği budur. Ama bunu yanlış şekilde yapmaları zarar olarak döner.Eğer kendisinde kafa varsa ve HDP sevgisini bırakıp artık sağ kesime de seslenmeye başlasa gayet rahat se.çilebilinecekken halen daha çizgisini bana göre düzeltmeyip riskli yolda yürüyor.
Burada aslında demek istediğim ittifak olup olmamalarından ziyade yolu
Dediğim gibi.HDP aday çıkarmıyorsa bunların oyunu 2 büyük partiden birini kullanmak ister doğal olarak çünkü kazanmanın seçeneği budur. Ama bunu yanlış şekilde yapmaları zarar olarak döner.
Umarım doğru hamleler yaparlar hocam.
Sen Kemal'in İnce'den daha iyi ülke yöneteceğine inanmaya devam et Kemal'in aday olacağı söylentilerinden aylar önce İnce'yi desteklemeye başladım saçma sapan bir dans videosuyla değil izlediği politikayla seçmen topluyorDans aga gaz pedal
Kazanamasa bile Kemal'e vereceğime malum şahısa veririm Özdağ ve İnce bir araya gelse çok şey olacakta hepsi ayrı ayrı özgüven patlaması yaşayınca iktidar değişmeyecek gibi duruyorMuharrem İnce ilk turda %15'den fazlasını alamaz demedi demeyin.Zamanında Zafer partiside böyle sosyal medyada gündemdeydi.Herkes diyordu %20-%30 alacak şimdi bak anketlere ne durumdalar?
Kavala bilmemde Demirtaş büyük ihtimalle tekrar hapse girebilir.Dediğim gibi.
Selo ve kavala aşıklığını atsa ve gerçekten muhalefetini sıklaştırıp şu koltuğa bağlanmasa bu adamlar zaten çoktan kazanmışlardı ama anlamadığım şekilde çoğu durumda sustular verya saçma sapan konuları açtılar anlamıyorum
Diyeceğim bu bu dediklerimi yapsalar en azından sağ kısıımdan oy koparabilirler ve kararsız seçmen paylarını arttırabilirlerdi.Kavala bilmemde Demirtaş büyük ihtimalle tekrar hapse girebilir.
Yargılanmadan hapse atılması hukuka aykırı diye biliyorum, hukuk ülkesinde olmaması gereken bir şey, gerektiği gibi yargılanıp öyle hapse atılması gerekiyor bence.
Zaten ittifak yapmışlardı resmiyette olmasada ancak adayları Muharrem İnce olmasına rağmen Ümit Özdağ "Mansur Yavaş aday olsun Mansur Yavaş aday olsun" diyince ayrıldılar.Kazanamasa bile Kemal'e vereceğime malum şahısa veririm Özdağ ve İnce bir araya gelse çok şey olacakta hepsi ayrı ayrı özgüven patlaması yaşayınca iktidar değişmeyecek gibi duruyor
Aylar önce sadece sussalar anketler %40 civarı gösterirdi orası kesin zaten.Diyeceğim bu bu dediklerimi yapsalar en azından sağ kısıımdan oy koparabilirler ve kararsız seçmen paylarını arttırabilirlerdi.
Mesela ben sırf bu sebepten kendilerini desteklemiyorum he bu kararlarından vazgeçselerdi gerçekten düşünmem değil ama böyle bir yola ben gitmem.
artık ayaklarına sıkarlarsa iktidarı fenan unutsunlar şu 1-1.5 ayı düzgün değerlendirsinler hatta diyorum susslarar bile bir yerde yeter
15 mi? 3-4 alsa şükretsinMuharrem İnce ilk turda %15'den fazlasını alamaz demedi demeyin.Zamanında Zafer partiside böyle sosyal medyada gündemdeydi.Herkes diyordu %20-%30 alacak şimdi bak anketlere ne durumdalar?
Biz iyimser bakalımda linç yemeyelim şimdi15 mi? 3-4 alsa şükretsin
Ülkem garip yahu.Aylar önce sadece sussalar anketler %40 civarı gösterirdi orası kesin zaten.
Millet ittifak o yüzden kuruldu bir taraftan chp hariç hepsi sağ görüşlü parti gelecek partisi ve deva, iyi parti muhafazakarlardan oy olabilir bence.
Lüzumsuz bir hareketZaten ittifak yapmışlardı resmiyette olmasada ancak adayları Muharrem İnce olmasına rağmen Ümit Özdağ "Mansur Yavaş aday olsun Mansur Yavaş aday olsun" diyince ayrıldılar.
15 mi? 3-4 alsa şükretsin
Bazen değişik konuşuyor.Biz iyimser bakalımda linç yemeyelim şimdi
Allah için masada hiç kimsenin birbiri ile ideojisi uyuşmuyor hocam Birisi Devletçi, diğeri Liberal, birisi solcu, diğeri merkezçi, diğeri sağcı... Aşure gibi bir masa resmen. Önümüzde onlarca alternatif yok maalesef....Ülkem garip yahu.
Biri iktidarda ekmeği bitince muhalif olur.
Birisi zaten maklube.
birinin adını mendereste duydum.
Biri siyasal islamcı
biri solcu
Çorba masa gibi bir şey.
Ne diyeyim halk birbirini şu siyasiler için yemesin yeter bana