Merhaba iyi akşamlar sanal kredi kartım var her şeyini biliyorum Media Marktan alışveriş yapacağım acaba ne yapabilirim qr kod ile mi yoksa bilgiler girilek mi? Yardımcı olur musunuz lütfen biliyorsanız
Normal karta erişimin varsa nfc ve qr ile. Sadece sanal kart için mail order ile yapabilirsinMerhaba iyi akşamlar sanal kredi kartım var her şeyini biliyorum Media Marktan alışveriş yapacağım acaba ne yapabilirim qr kod ile mi yoksa bilgiler girilek mi? Yardımcı olur musunuz lütfen biliyorsanız
Mail order nedir?Normal karta erişimin varsa nfc ve qr ile. Sadece sanal kart için mail order ile yapabilirsin
Mağazadan alacağım fiziksel olarak herhangi bir site kullanmadan ödemeyi de fiziksel olarak yapacağımEğer Amazon gibi Bir yerden aliş veriş yapacaksan kart bilgini giriyorsun
Mail order kart bilgilerinin yazarak alınmasıdır. Her yerde geçerli değil. Mağazaya sormak lazım. Kart bilgisini söylüyorsun mağazada çalışan pos cihazına yazıyorMail order nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mağazadan alacağım fiziksel olarak herhangi bir site kullanmadan ödemeyi de fiziksel olarak yapacağım
tamamdır çok teşekkürlerMail order kart bilgilerinin yazarak alınmasıdır. Her yerde geçerli değil. Mağazaya sormak lazım. Kart bilgisini söylüyorsun mağazada çalışan pos cihazına yazıyor