Neler Yeni

sanal ortamda ne yapmalıyım

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Şimdi senin Arkın bu kızla tanıştırdı kız senle sew olmak istedi sen kabul ettin sonra ayrılsan sana sövdüler sonra anne babası arayabilir dediler doğru mu?
sanırım evet

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Dostum kafana takma, engelle her yerden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bnmde 14 önemseme böle şeleri ergence şeyler dalga geçiyorlardır 8.sınıfta da böle şelere bulaşma lise 9 bekle
Dostum en önemli ve kritik zamanlardan birinde sevgili yapmak mı? Gerçekten bu kötü olurdu. Sevgili işine üniversiteye kadar bulaşmayın üniden sonra ne yaparsanız yapın.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bnmde 14 önemseme böle şeleri ergence şeyler dalga geçiyorlardır 8.sınıfta da böle şelere bulaşma lise 9 bekle
Aman aman lisede daha kötü üniye geçmeden bulaşmayın

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,709
İsim
Taha yücel
Bence lise 9 bile küçük

Ben anlamiyorum niye herkes liseye gelince bir kiz sevgili yapma şeyi bana cok sacma geliyor sanki cok büyüyorsun lisenin hic zamaninda sevgili yapmayı düsünmüyorum

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Dostum kafana takma, engelle her yerden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum en önemli ve kritik zamanlardan birinde sevgili yapmak mı? Gerçekten bu kötü olurdu. Sevgili işine üniversiteye kadar bulaşmayın üniden sonra ne yaparsanız yapın.
Aman aman lisede daha kötü üniye geçmeden bulaşmayın
arkadaş sabırsızlanıyor gibime geldi o yüzden dedim haklısınız

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
arklar hepinize merhaba
benim bir tane arkadaşım var (kız) sadece arkadaşım, arkadaşımın arkadaşıyla tanıştık,kendisi istemiş kız bana aşık olmuş yani sonra işte konuştuk filan bana sevgili olalım mı dedi arkadaşım ise kabul et benim için filan dedi bende onu kırmak istemedim ve sevgili olduk,kız işte bana büyüyünce evlencekmiş gibi saçma şeyler ben tabikide yazmıyordum ,kızla ayrılmak istedim işte sonra onunarkları bana sövüyo filan 1 ay oldu aradan arkadaşım dediki seçkin işte eski sevgilinin babası ya da annesi seni arayabiliir ona dedki;işte biz sevgili olmadık filan arkadaşız de dedi şu anlıkaramadı hesabımı özele çektim sizce ne yapmalıyım insta hesabımı bile kapatabilirim (bu arada olaydan 1 saat geçti) korkuyorum suçlu ben miyim kim sizden öğrenmek istiyorum şimdiden yardımcı olanlara tşk
Hocam seni arama nedenleri nedir?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
arklar hepinize merhaba
benim bir tane arkadaşım var (kız) sadece arkadaşım, arkadaşımın arkadaşıyla tanıştık,kendisi istemiş kız bana aşık olmuş yani sonra işte konuştuk filan bana sevgili olalım mı dedi arkadaşım ise kabul et benim için filan dedi bende onu kırmak istemedim ve sevgili olduk,kız işte bana büyüyünce evlencekmiş gibi saçma şeyler ben tabikide yazmıyordum ,kızla ayrılmak istedim işte sonra onunarkları bana sövüyo filan 1 ay oldu aradan arkadaşım dediki seçkin işte eski sevgilinin babası ya da annesi seni arayabiliir ona dedki;işte biz sevgili olmadık filan arkadaşız de dedi şu anlıkaramadı hesabımı özele çektim sizce ne yapmalıyım insta hesabımı bile kapatabilirim (bu arada olaydan 1 saat geçti) korkuyorum suçlu ben miyim kim sizden öğrenmek istiyorum şimdiden yardımcı olanlara tşk
Bu nasil hikaye

Top Bottom