Neler Yeni

Sanallaştırma modu bulamıyorum

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Halil Kutlar
Sa Beyler işlemcim i3 12100f anakart gigabyte h610m-h görev yöneticisinde sanallaştırma açık gözüküyor kapatmak istiyorum ama bios da svm mod felan gözükmüyor iki saattir videolara bakıyorum videolarda var bende yok biosun her yerine baktım varmı bı fikri olan

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Sa Beyler işlemcim i3 12100f anakart gigabyte h610m-h görev yöneticisinde sanallaştırma açık gözüküyor kapatmak istiyorum ama bios da svm mod felan gözükmüyor iki saattir videolara bakıyorum videolarda var bende yok biosun her yerine baktım varmı bı fikri olan
BİOS güncel mi?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
Bios aktif ediliyo youtobe yaz

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin
BIOS'tan Settings sekmesine gir. Orada VT-d olacak onu Disabled yapıp kaydedip çık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada neden kapatmak istiyorsun?

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Halil Kutlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS'tan Settings sekmesine gir. Orada VT-d olacak onu Disabled yapıp kaydedip çık.

Bu arada neden kapatmak istiyorsun?
Knk gördüm onu zaten disabled olarak gözüküyor ama görev yöneticisinde açık olarak gözüküyor.
Valorantda fena FPS stop vardı ticket attım bı iki dosya istediler sonra sanallaştırma açık onu kapat dediler.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin
Knk gördüm onu zaten disabled olarak gözüküyor ama görev yöneticisinde açık olarak gözüküyor.
Valorantda fena FPS stop vardı ticket attım bı iki dosya istediler sonra sanallaştırma açık onu kapat dediler.
Benim bildiğim tek bir ayar VT-d ayarı hocam. Disabled konumda olduğuna eminsin dimi?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin
Evet şuan bios da disabled ama sistemde açık olarak gözüküyor
Enabled yap bakalım herhangi bir değişiklik olup olmayacağına bak. Ondan sonra tekrardan Disabled yapıp kaydedip çık bakalım. Eğer düzelmezse BIOS'u güncelle bakalım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,655
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam çalıştırı açıp appwiz.cpl yazarmısınız ordan windows özelliklerini aç veya kapata girermisiniz buradaki hyper v dediği sanallaştırmadır biosta falan açıksa burdanda bi bakın derim
1690365747366.png
1690366051753.png

Son düzenleme:

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Halil Kutlar
Hocam çalıştırı açıp appwiz.cpl yazarmısınız ordan windows özelliklerini aç veya kapata girermisiniz buradaki hyper v dediği sanallaştırmadır biosta falan açıksa burdanda bi bakın derim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bende tiksiz gözüküyor yani kapalı

BİOS güncel mi?
Güncel değilmiş şuan onu güncellemeye çalışıyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,655
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende tiksiz gözüküyor yani kapalı

Güncel değilmiş şuan onu güncellemeye çalışıyorum
ordanda açın o sanallaştırma istiyorsanız eğer sonra yeniden başlatın sonrasında bios işinide halledin

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Halil Kutlar
ordanda açın o sanallaştırma istiyorsanız eğer sonra yeniden başlatın sonrasında bios işinide halledin
Sanallaştırma kapatmak istiyorum knk ben

Olmuyo biosu da guncelledim yine aynı
IMG_20230726_141432.jpg
IMG_20230726_141246.jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,856
Üyeler