Neler Yeni

Sanatçılar arasında düet (MİX) Yapmak

2mApoo

80+ Silver
tabii ki de amacım mix yapmak.
Rap - pop - trap farketmeksizin. 50Cent ile - Ezhel'i birleştirmek gibi imkansızı yapmaya niyetim var.
Sonunda kulağa hoş gelen güzel bir sunum çıkarmak insanların karşısına
tamamdır knk sen FL ile dewam et zaten hayırlısıyla büyürsen o bile sana bir süre yetecektir.
Knk ilk olarak gidip FL i karıştır yada onlarla ilgili eğitim videoları izle. Önce temel şeyleri yapabilmen lazım.
sonrasında dediğin sanatçılara Ft. attırdıktan sonra bana yolla dosyayı, sana genel olarak temiz bir ses ulaştırırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Saraç
tamamdır knk sen FL ile dewam et zaten hayırlısıyla büyürsen o bile sana bir süre yetecektir.
Knk ilk olarak gidip FL i karıştır yada onlarla ilgili eğitim videoları izle. Önce temel şeyleri yapabilmen lazım.
sonrasında dediğin sanatçılara Ft. attırdıktan sonra bana yolla dosyayı, sana genel olarak temiz bir ses ulaştırırım.
Temiz bir ses derken şöyle bir site buldum.
Yeterli olurmu sence ?
Ayrıca müziğin Bpm'lerinde buradan değiştirme imkanı veriyor.
Bir müziğin BPM'ine bakmak içinde - https://songbpm.com/ buldum.

2mApoo

80+ Silver
Temiz bir ses derken şöyle bir site buldum.
Yeterli olurmu sence ?
Ayrıca müziğin Bpm'lerinde buradan değiştirme imkanı veriyor.
Bir müziğin BPM'ine bakmak içinde - https://songbpm.com/ buldum.
knk temiz ses çok önemli. normalde bu gibi siteleri önermem direk FL stuido üzerinden çıkarman daha sağlıklı ama benimde kullandığım bir site var. Bazen direk uğraşmadan kullanıyorum.

Ama diyosan daha güzel ses almak istiyorum biraz para verip kusursuza yakın ses çıkaran bu siteyi deneyebilirsin.

Ayrıca bu gibi ayarlar için site kullanma. zaten çoğunu FL üzerinden yapabilirsin. BPM bulmak için onu kullanmana gerek yok yani.
Zaten temel seviyede öğrenmek zorundansın knk. Emeklemeden koşmaya çalışma erken pes edersin ve bunuda istemem.
ülkenin potansiyel sanatçılara ihtiyacı var ve sende onlardan biri olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Saraç
knk temiz ses çok önemli. normalde bu gibi siteleri önermem direk FL stuido üzerinden çıkarman daha sağlıklı ama benimde kullandığım bir site var. Bazen direk uğraşmadan kullanıyorum.

Ama diyosan daha güzel ses almak istiyorum biraz para verip kusursuza yakın ses çıkaran bu siteyi deneyebilirsin.

Ayrıca bu gibi ayarlar için site kullanma. zaten çoğunu FL üzerinden yapabilirsin. BPM bulmak için onu kullanmana gerek yok yani.
Zaten temel seviyede öğrenmek zorundansın knk. Emeklemeden koşmaya çalışma erken pes edersin ve bunuda istemem.
ülkenin potansiyel sanatçılara ihtiyacı var ve sende onlardan biri olabilir.
Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.
FL Studio için ne gibi derslere bakmak gerekiyor peki ?
Youtube'da haddinden fazla video var ne yazıp ne bakmam gerekiyor hocam.
Bunun içinde birkaç link atabilirseniz çok iyi olur. :)

2mApoo

80+ Silver
Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.
FL Studio için ne gibi derslere bakmak gerekiyor peki ?
Youtube'da haddinden fazla video var ne yazıp ne bakmam gerekiyor hocam.
Bunun içinde birkaç link atabilirseniz çok iyi olur. :)

Knk dediğim gibi ben video izlemedim. Kendim kurcalayarak öğrendim bu yüzden pek öneremiyecem ama yukarıdaki 2 kanal fena deil knkm.
Amacım kendin öğrenmen sürekli üret iyi yada kötü. teknik konularda yazabilirsin biraz yoğunum ama akşam vakit buldukça yazabilirim sana. şimdiden kolay gelsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Saraç
wwww

Knk dediğim gibi ben video izlemedim. Kendim kurcalayarak öğrendim bu yüzden pek öneremiyecem ama yukarıdaki 2 kanal fena deil knkm.
Amacım kendin öğrenmen sürekli üret iyi yada kötü. teknik konularda yazabilirsin biraz yoğunum ama akşam vakit buldukça yazabilirim sana. şimdiden kolay gelsin
Teşekkür Ederim. Yardımlarını için :)(y)

Top Bottom