480GB liğini 3 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.Kronik sorunlu tavsiye etmem
Araştırmanı öneririm ssd sağlığına okuma yazma hızına falan baktın mı programlar aracılığıyla. Çok sorun yaşayan var480GB liğini 3 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
M2 alabilirsen 150tl daha koyup almanı öneririmSandiskle samsung arasinda kaldim. Samsung cok pahali ama kronik sorunlu bir sey almak istemiyorum. New ultra series nasil? Onda da sorun var mi acaba kullanan yardimci olabilir mi
Bütçem 850 civari ne onerirsiniz?
kronik sorunlu,
M2 alabilirsen 150tl daha koyup almanı öneririm
Araştırmanı öneririm ssd sağlığına okuma yazma hızına falan baktın mı programlar aracılığıyla. Çok sorun yaşayan var
Sandiskle samsung arasinda kaldim. Samsung cok pahali ama kronik sorunlu bir sey almak istemiyorum. New ultra series nasil? Onda da sorun var mi acaba kullanan yardimci olabilir mi
Kronik sorunlu tavsiye etmem
kronik sorunlu,
M2 alabilirsen 150tl daha koyup almanı öneririm
Hocam kronik mi bilmem ama 2 yıl oldu alalı az önce test ettim ve 560/520 çıktı değerler.Sandiskle samsung arasinda kaldim. Samsung cok pahali ama kronik sorunlu bir sey almak istemiyorum. New ultra series nasil? Onda da sorun var mi acaba kullanan yardimci olabilir mi
M2 yuvasi olmayan bir laptop icin alacagim. Ne almam gerektine karar veremedim. Amazonda 250 gb samsung evo 870 738 lira civari. Pahali geliyor gozume nedense. Naska oneride bulunabilir misin?[/url]
bir de crystaldiskinfo ile sağlık durumuna bakar mısınHocam kronik mi bilmem ama 2 yıl oldu alalı az önce test ettim ve 560/520 çıktı değerler.
sağlık değeri doğruyu göstermez, @Emirhandkeebir de crystaldiskinfo ile sağlık durumuna bakar mısın
95% sağlık durumu.bir de crystaldiskinfo ile sağlık durumuna bakar mısın