🔥İndirim SanDisk 1TB SSD Plus 1217TL

merter73

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
393

1662036185201.png

Kronik sorunlu tavsiye etmem

Nwme alın.

480GB liğini 3 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
Araştırmanı öneririm ssd sağlığına okuma yazma hızına falan baktın mı programlar aracılığıyla. Çok sorun yaşayan var

Sandiskle samsung arasinda kaldim. Samsung cok pahali ama kronik sorunlu bir sey almak istemiyorum. New ultra series nasil? Onda da sorun var mi acaba kullanan yardimci olabilir mi

Bütçem 850 civari ne onerirsiniz?

kronik sorunlu,

Sandiskle samsung arasinda kaldim. Samsung cok pahali ama kronik sorunlu bir sey almak istemiyorum. New ultra series nasil? Onda da sorun var mi acaba kullanan yardimci olabilir mi

M2 alabilirsen 150tl daha koyup almanı öneririm

Araştırmanı öneririm ssd sağlığına okuma yazma hızına falan baktın mı programlar aracılığıyla. Çok sorun yaşayan var

Kronik sorunlu tavsiye etmem

Hocam kronik mi bilmem ama 2 yıl oldu alalı az önce test ettim ve 560/520 çıktı değerler.

M2 yuvasi olmayan bir laptop icin alacagim. Ne almam gerektine karar veremedim. Amazonda 250 gb samsung evo 870 738 lira civari. Pahali geliyor gozume nedense. Naska oneride bulunabilir misin?[/url]

Geri