❌İndirim Bitti! SanDisk 64GB Ultra Flair USB 3.0 Flash Bellek 99 TL Amazon

USB bellekte kingston ürünlerinin %99 usb 2.0 performansı verir uygulamada iyi bir usb 2.0 kingstonın usb 3.2 sini ezer geçer
ilk mesajınız "Geçen gün 64 gb 69 tlydi alınmaz" diyen sizsiniz
USB bellekte Sandisk ile Kingston ürününü karşılaştırmayı hakaret sayıyorum (Sandisk 1. sınıf ürün ise kingston 5. sınıf üründür)

Alıntıyı görüntüle
Güzel inceleme olmuş hocam elinize sağlık.

USB bellekte kingston ürünlerinin %99 usb 2.0 performansı verir uygulamada iyi bir usb 2.0 kingstonın usb 3.2 sini ezer geçer
ilk mesajınız "Geçen gün 64 gb 69 tlydi alınmaz" diyen sizsiniz
USB bellekte Sandisk ile Kingston ürününü karşılaştırmayı hakaret sayıyorum (Sandisk 1. sınıf ürün ise kingston 5. sınıf üründür)

Alıntıyı görüntüle
usb 3.2 denen şey dünyanın en büyük clickbaitlerinden biri :D adamlar 3.2 yi gen 1 ve gen 2 olarak ikiye ayırmış ve aralarında uçurum var bu kingstonlarda gen 1

usta alınır mı bu yazma değerleri nasıl
yanıl hatırlamıyorsam abdullah abi geçen gün hikayesinde paylaşmıştı
Bunun yazma hızında kronik sorun var mı bilmiyorum ama diğer modelinde var, Kingston 64 GB Exodia USB 3.2 Gen1 DTX/64GB USB Bellek, Kingston 32 GB Exodia USB 3.2 Gen1 DTX/32GB USB Bellek ve bu konusunu açtığım SanDisk ile karşılaştırıp fotoğraf olarak yayınlıycam.

Bunun yazma hızında kronik sorun var mı bilmiyorum ama diğer modelinde var, 32 GB 64 GB ve bu konusunu açtığım SanDisk ile karşılaştırıp fotoğraf olarak yayınlıycam.
Benimde çok bilgim yok bir adet bende almak istiyorum . rehber yaparsanız benimde işe yarar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,262
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri